fredag 30 oktober 2009

Nu är jag framme


Som på bilden kommer mitt liv se ut ett tag framöver. Jag kommer att leva i en väska. Kom fram igår vid 23 tiden och resan hit gick bara bra förutom då jag kom till Arlanda och skulle checka in, då får jag veta att jag inget bagage har incheckat. På planet till Göteborg satt jag och oroade mig för om jag skulle få mitt bagage när jag kom dit eller inte? När jag kommer gående från gaten sitter Patric där nere och väntar. Berättade för honom hur det låg till om bagage. Tog inte alls lång tid förrän jag ser hur min väska kommer åkandes på bandet. Ligger i soffan och tar igen mig lite idag. Sen blir det att gå ner och handla lite mat, hade tänkt prova ett nytt recept så spännande och se hur det smakar. Slog min fot i en hög med plankor så jag blev tvungen att plåstra om dom,för de blödde hur mycke som helst. Blev ändrade planer för mig och Frida om shopping, för jag kände mig så trött. Vi skulle ta det i morgon i stället. Då kanske jag känner mig lite piggare. Puss puss på er!

tisdag 27 oktober 2009

Redovisning

Sov som en kratta i natt, jag skickade ett sms och grattade Frida på hennes födelsedag. Happy Birthday gumman!! Jag kunde inte somna om efter jag hade skickat sms:et så jag har alltså sovit 4 timmar hela natten och på bussen till skolan sov jag inte heller speciellt mycket heller. Kommer sova desto bättre i natt får jag hoppas.

Nu är jag hemma efter att ha varit i skolan en hel dag och haft redovisning och allt gick bara hur bra som helst, vad hade jag oroat mig för egentligen???

SmurF och Mårten har varit hit och hjälpt mig att äta upp min tårta som jag hade kvar så att den inte behövdes slängas bort. Men dom hade lite bråttom eftersom det var hockey på tv, men kul med lite besök en stund.

Jag har försökt att göra alla mina individuella uppgifter klara så nu är det bara ett citat eller om jag refererar till en bok och sen är allt klart. Det känns hur bra som helst för då behöver jag inte oroa mig för att jag ska sitta med skoluppgifter då jag åker iväg.

Nu ska jag snart ta itu med städningen så att det glänser i min lägenhet innan jag åker iväg.

Kan ni förstå att det är i morgon som jag åker? Jag har bara några måsten som jag måste göra innan jag far iväg, men jag kan tyvärr inte avslöja det här på bloggen eftersom de är en som jag vet som läser den och de är just till denna människa som jag har lite överraskningar.

Wihoooooo gumman jag kommer till Göteborg i morgon, jag längtar som en galning.

Puss puss på er allihopa i detta höstmörker

måndag 26 oktober 2009

Måndagen

Blev en lyckad middag till mamma och pappa och efterrätten blev också bra även fast jag trodde den skulle vara förstörd. Men det var den inte, den var supergod.

Har haft Mia på lunch här i dag och sen så var hon så gullig och tog med sig mina böcker till biblioteket. Tack tack gumman, en ny lunchdejt hoppas jag att vi kommer att hinna med sen när jag kommer hem och innan du åker i väg på äventyr.

Har börjat att packa och det verkar som att allt kommer att rymmas och det känns som att jag hade mer med mig då jag var till Götet i somras, men det kanske var för att jag trodde att jag skulle använda mer kläder eller så har jag tänkt om denna gång och verkligen prioriterat.

Nej det kanske är dags för mig att släcka ner och gå och duscha innan det är dags att sussa, det är ju trots allt en tidig morgondag som väntar och lååång är den också... Hemma sent i morgon och upp tidigt. Aja sen är jag ju ledig och ska åka bort. Wihoooooo är det någon som har missat det tro???

Tack för hjälpen med besöksräknare gumman!!

Puss puss på er!

söndag 25 oktober 2009

Sommartiden är slut nu

Jag har hittat en jättefin jacka som jag bara vill ha, men behöver jag verkligen en ny jacka??? Jag får hoppas att den finns i Göteborg så kan jag shoppa den. Den är rutig och fin, jag har ju alltid velat ha en som är rutig. Aja jag får se hur jag gör.

Kunde inte sova så länge i morse och sen trodde jag att det var fram som klockan som skulle flyttas framåt, men det var bakåt så då var jag uppe alldelles för tidigt. Ungefär som en pensionär är jag visst.

Men jag har hunnit med att göra en massa nu på morgonen, jag har gjort en marängtårta till i morgon sen har jag kollat upp böckerna som behövs till nästa kurs och vikt i hop all tvätt som hängde torr på ställningen. Tror jag ska ta och dammsuga av golven och torka dem lite senare och kanske dammtorka så att allt de är klart så det är bara väskan som behöver packas.

Fasen vad ska jag ha med mig allt mest? Tur mamma och pappa kommer hit i morgon med resväskan och förhoppningsvis kan hon hjälpa mig och packa eftersom de är mer vana vid det än vad jag är. Gäller att tänka om när man bestämt vad som ska med och ta med bara hälften av de också.

Trött är jag som tusan, även fast jag har sovit hur bra som helst i natt, är det någon höstdepression jag har hamnat i eller???
Puss puss på er!!!

lördag 24 oktober 2009

Summering av fredag och lärdagen typ

Igår var jag på bubbel och bastufest, oj så trevligt det var, men ack så trött jag var när jag kom hem. Gick dock inte och la mig direkt jag kom hem utan surrade en massa i telefonen och sen skulle jag duscha innan jag packade mig till sängen.

De som var roligt var att det snöade som fasen på kvällen, men jag klagar inte eftersom jag har väntat att snön ska komma, men äntligen säger jag. Är så sugen på att åka lite snowboard.

Sitter här och lyssnar på Takidas nya skiva den är hur bra som helst. Varvar detta med att lyssna på Winnerbäck och snart ska jag väl spela lite Pink också så jag blir mer taggad för hennes konsert som jag ska och se.

Har tvättat lite i dag på morgonen eftersom min tvättkorg var full med tvätt eller kanske bara halvfull. Jag gillar inte att ha så många maskiner att tvätta hellre 2-3 maskiner är 7-8 stycken. Då blir man ju tokig.

Sen har jag färgat mina ögonfransar faktiskt. Oj vad jag var ledsen och det bara rann tårar ner för kinderna. Men vill man vara fin får man lida pin antar jag. Men resultatet blev hur bra som helst så det var värt att tårarna bara rann ner för kinderna.

Var ner på stan för att hämta min väska som har varit inlämnad till skomakaren för lagning, och jag och expedition skulle kolla så dragkedjan var hel men direkt hon drog i dragkedjan så delade den sig. Hon sa att de enda som kunde göras var att reklamera den och vad göra. Jag fick tillbaka pengarna och sen får jag hoppas att jag kommer att hitta någon annan väska som jag köper i stället, eller kanske kan använda någon av mina gamla. Men vilken av mina 30 stycken som jag har ska jag välja?

Gick och handlade lite mat så att jag klarar mig en stund till jag ska åka hade jag räknat med. Har lovat att jag ska bjuda mamma och pappa på mat på måndag och jag har hittat ett recept som jag skulle vilja prova på, men jag vet inte om jag vågar fråga om det går bra för de har redan ändrats en gång. Men jag har även bestämt att jag ska göra efterrätt och den kommer jag inte ändra för de är en av mina favvosar och den är jag sååå duktig på att baka. Skulle någon väcka mig mitt i natten och fråga om receptet tror jag nästan att jag skulle kunna de.

Nej de är nog dags att jag tar och lagar mig lite mat, men jag måste först se hur det går i hockeyn.

Sen ska jag bege mig och hälsa på en kompis en stund, känner mig inte helt pigg men det blir säkert bra. Sen får jag lite frisk luft och det gör en pigg och kryare får jag hoppas.

Nu är det bara 4 dagar kvar, och Frida grubbla inte ihjäl dig på de jag sa till dig när jag snackade med dig i går sent på kvällen. De kommer att bli bra som sagt du kommer att få veta.'

Men de jag inte vet är vad jag ska köpa till madamen i Göteborg eftersom att hon inget säger, eller hon vet inte vad hon vill ha. Hon kommer att bli glad för allt. Ja men jag känner ju ingen press eftersom jag fick en Soda stream av dom :P

Aja jag köper väl nått eller så kontaktar jag boysen som kanske har nått förslag. Eller har ni något förslag på vad jag kan ge bort i present, tips tas gärna emot från mina läsare.

Puss puss på er!!!

onsdag 21 oktober 2009

Onsdagskvällen


Var ett tag sedan som jag skrev men jag har inte haft tid. Har det inte varit skolarbete så har jag varit till tandläkaren och dragit ut tänder. Det gick bra även denna gång,men jag blev mer blå och svullen denna gång. Stygnen har börjat gå upp men det betyder visst att det håller på att läka. Ringde till tandläkaren för säkerhets skull för att höra mig för. Gick en sväng på stan idag för att titta om jag hittade lite kläder,faktiskt hittade jag en klänning men jag vet inte hur jag ska göra om jag ska köpa den eller inte. Måste nog höra med någon som vet om den skulle passa mig. Köpte ett kort till Fars dag för det passade så bra. Ni får se det sen kanske om ni har tur. Sitter här hemma och myser med tända ljus i hela vardagsrummet. Jag är rätt frusen av mig så kan vara rätt skönt med lite extra värme från ljusen. Blir ännu en kväll framför tvn eftersom jag inte känner mig så pigg. Har blivit förkyld som tusan så det är bara att vila upp sig. Det är inte länge kvar nu. Vad kan det vara,jo en vecka kvar:D puss puss på er!

lördag 17 oktober 2009

Lördags morgonen


Detta är vad min lördagsmorgon har bestått av. Att tvätta upp all min tvätt som jag hade. Mest var det sängkläder eftersom nina visdomständer bara blöder och jag glömde att lägga över en handduk på kudden. Så det var bara att gilla läget och tvätta. Nu sitter jag här och inväntar att Anna ska komma och att vi ska ta en promenad i detta fina hörtväder och en sväng på stan. Puss på er!

torsdag 15 oktober 2009

Nyss hemkommen från käftis


Så här ser jag ut nu efter att jag har varit och dragit ut mina sista visdomständer. Känner att det börjar kännas i mina ben att jag fått lugnande. Blir att jag kommer vila mig en stund i soffan,men först ska jag äta lite soppa eftersom det är vad jag kan äta just nu. Kommer att bli gott eftersom jag varit hungrig hela morgonen. Sen i kväll kommer Frida A och ska vara så snäll och hjälpa mig med en lååång text som är på engelska som jag är så glad över att hon hjälper mig mig. Puss puss!

Käftis

Nu är det alltså dags för mig att göra mig klar för att åka till käftis. Mamma är så snäll och kommer och skjutsar och hämtar mig eftersom jag inte får cykla när jag har fått de lugnande som jag ska få.

Har gjort de som jag lovat min basgrupp att jag skulle göra och skickat det till dem. Sen blir det nog att ligga och vila på soffan och försöka se lite tv. Tur jag hade svårt att sova i natt då kanske de är lättare när jag slänger mig ner i soffan.

Aja nu hoppas jag att detta kommer att gå bra.

Puss på er!!

onsdag 14 oktober 2009

En liten bild


En bild från gårdagens busstur på väg hem från skolan. Nu har jag just avslutat pluggandet för ett tag. Kanske rent utav för hela kvällen. Försöker ladda inför morgondagen då nina 2 sista visdomständer åker. Jag känner mig ganska lugn tror jag. Än så länge,hinner kanske ändras vem vet. Mamma har i alla fall lovat att hon ska skjutsa mig och hämta mig eftersom jag ska få lite lugnande som jag fick sist. Blir väl att sova och se film och sen ska Frida A titta förbi och hjälpa mig med den där engelska texten till skolan.;-) Blir hur bra som helst och sen ska vi kolla lite hotell till de att vi ska och se Pink. Inte länge kvar nu alltså. Puss puss på er!

Ännu en höstdag

Sitter på skeria tillsammans med min basgrupp för att gå igenom vad som ska göras i arbetet som vi ska göra tillsammans eller hur vi ska dela upp. Annars tror jag att det blir att jag ska sitta och läsa lite i litterarturen.

Jag har lite ont i huvudet och jag tror att det beror på att jag håller på att vara lite förkyld. Så det blev att proppa i sig lite renixin för att jag känner att det är kanske bihålorna.

tisdag 13 oktober 2009

Så det kan gå

Undra om jag ska orka vara mer effektiv och läsa nästa kurslitteratur eller om jag ska itu med det i morgon i stället. För att inte blanda ihop böckerna kanske det är bäst att läsa det i morgon.

Nu är det inte länge kvar till dess att jag ska dra ut mina 2 visdomständer som fortfarande sitter kvar. Har ett hål längst in i kinden, men det kan visst ta lång tid innan det har läkt igen. Om jag minns rätt snackade tandläkaren att det kan ta upp till ett år. Det som är lite jobbigt är att det samlas en massa mat i hålet. Men det funkar bra att peta bort de med min mellanrumsborste eller vad den nu heter. En sån där som är spetsig. Fick den för att kunna hålla rent på tuggytan på visdomständerna. Jag är glad att jag får lugnande, det jobbigaste tycker jag är att få sprutorna. Hoppas inte det blir lika många denna gång som det var sist, plus att jag hoppas att jag inte ska så ont heller. Det hade jag inte sist så varför ska jag ha de den här gången liksom. Jag tycker nästan att det är värre att borra i tänderna än att dra ut dem. Somnar säkert som jag gjorde sist när jag kom hem efter ingreppet. Det som var mindre trevligt var att kudden och hela armen hade blodats ner. Det var bara att ställa sig i duschen för att få bort allt. Förstår inte att tussen inte sög upp allt.

Aja jag lär mig något nytt varje dag, och bra är väl det.

Nu är det alltså bara 16 dagar kvar :D

Bye bye och puss på er!!!

Dagens händelse

Ja då var jag hemma från en dag i skolan igen. Det har varit oerhört givande föreläsningar som jag har lyssnat på idag.

Hade även grupphandledning med hela basgruppen och våran lärare, jag trodde det skulle vara mer allvarligt än vad det egentligen var. Varför hade jag oroat mig för detta?

På bussen fick jag lågt batteri så jag kunde inte fortsätta att surra med Frida i telefonen, men en liten pratstund hann vi allt med. Somnade av i Piteå och sov en 45 minuter kanske, det behövde jag för på ditvägen känns det som att jag inte ens hann stänga mina ögon och sussa.

Var hemma vid 17 i stan och då sprang jag snabbt och gjorde några ärenden och sen gick jag hem och stekte blodpudding. Mums så gott det var.

Nu blir det att läsa lite litteratur och stupa i soffan resten av kvällen.

Nya tag i morgon med basgruppsarbete på Skeribi.

måndag 12 oktober 2009

Min fina lykta


Denna lykta tycker jag verkligen jättemycket om. Tack ida för att jag fick den av dig i födelsedagspresent. Du är bara för duktig på att hitta presenter som är så jag ;) Näe nu ska jag ta och fortsätta tända ljus men först måste jag fylla på mer gas i tändaren. Sen blir det att mysa i soffan och se de inspelade one tree hill. Puss puss på er!

Dagen idag

Nu har jag varit hos farbror doktorn och jag har fått medicin som jag ska äta i ett halvår och se om det försvinner och gör det de ska jag sluta att äta medicinen. Provade mitt blodtryck och det var helt normalt, så det tackar jag verkligen för.

Har hunnit med att svansa på stan en sväng och shoppa ett par nya örhängen, blev ett par silverringar hur fina som helst.

Sen har jag hittat ett par Vagabondskor som jag skulle vilja ha men de är ganska dyra så jag bestämde mig för att jag skulle gå till skomakaren och höra med honom vad han skulle ha för att byta dragkedja i en av skorna. Det blev betydligt mycket billigare än att köpa nya. För de syns knappt att det är använda.

Förra året köpte jag ett par Vagabondstövlar som var lite högre än dessa. Men de har jag inte använt så mycket. Jag fick användning för dem då jag åkte motorcykel med SmurF, men tyvärr var de lite glidiga så jag kunde nästan inte hålla kvar fötterna på fotpinnarna. Har varit och klagat på att dragkedjan i min väska var dålig också så de skulle skicka den till skomakaren och se om han kunde laga den, så det hoppas jag på. För den är verkligen inte använd så mycket.

Var tillbaka med böcker till biblioteket, så även idag har jag hunnit med att vara den effektiva damen. Fyllde på mitt busskort med lite resor också. Räckte med att fylla på med sex stycken resor eftersom jag ska inte upp mer än så många gånger innan jag åker iväg.

Nu har jag startat en tvättmaskin och hunnit med att vika lite tvätt också, sen tror jag att det blir som en lugn kväll, tror att det blir att kika på one tree hill som jag har spelat in idag. Gick i repris då jag var hos farbror doktorn. Varför säger man alltid farbror doktorn? Vad heter då när det är en kvinnlig doktor??

Nu är det bara 17 dagar kvar mina vänner!!!

Puss puss

Godmorgon


Godmorgon allihopa! Denna lampa blir bara finare och finare om ni frågar mig. I början när jag köpt den tyckte jag absolut inte om den,men det har ändrats och det är hur bra som helst. Har sovit dåligt i natt och vaknat flera gånger. Kan det vara så att jag är lite nervös för att åka till farbror doktorn eller? Puss puss

söndag 11 oktober 2009

Tacksam

Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat en ny blogg så nu är det bara att testa och trixa lite för att lära sig hur den kommer att fungera. Men jag tackar Frida för den hjälp jag fick av henne. Under tiden som Lotta visade Oriflame grejjorna satt hon och försökte att få till min blogg. Jag är evigt tacksam för den hjälp som jag fick. Jag har till och med provat att mobilblogga och det verkar inte vara svårt alls heller.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och snart ska jag ta och lägga mig och sova. Ska till läkaren i morgon så det får jag inte glömma bort. Jag har ju migrän så ofta nu så jag måste kolla upp och höra om de kan ge mig några tips vad jag kan göra för att förebygga det.
Puss å kram på er allihopa!!

Oriflamevisningen


Det blev en väldigt trevlig och lyckad kväll och jag är så tacksam att det var så många som ville komma hit.

Tack...

Frida för hjälpen