måndag 30 november 2009

Glöggkväll


Dags att äta pepparkakor och dricka glögg. Det är så mysigt med julen. Puss puss

söndag 29 november 2009

1:a advent


Nu är det alltså första advent och jag har varit ut på skyltsöndag tillsammans med Joanna Nathalie tony och hans son Crille. Sen gick jag för att handla ljus på biboköp så fint det blev i mina adventsstakar. Sitta i soffan och dricka glögg och snaska pepparkakor blir söndagsnöjet. Men först torka av rumsbordet och lägga ut den nystrukna duken. Puss puss

lördag 28 november 2009

En till bild



Sushi


Nu när jag städade i min telefon hittade jag en massa bilder på när jag var till Anna och Jörgen och gjorde hemmagjord Sushi. Den var riktigt god och jag hoppas att det kommer bli snart igen vi äter det.

Redo för kalas


Nu är jag redo för att fara iväg på 3 års kalas. Har stressat som en galning för att hinna med allt som jag skulle innan. Hann med en lunch med SmurF på stan och det var så trevligt. Nej nu ska jag göra mig klar. Puss puss

onsdag 25 november 2009

sjukt mycket att göra

Det är så sjukt mycket att göra i skolan så jag hinner inte ens med att blogga så ni får ursäkta mig lite. Jag kommer inte ha tid förröän tidigast till helgen att skriva igen. Hade tänkt att jag skulle försöka skriva allt klart som jag är efter med. Kommer att vara vaken dag som natt som nu med andra ord.

I morgon ska jag fika så jag får en sockerkick

Puss puss

fredag 20 november 2009

Kvällens aktivitet


Det blir en lugn och beskedlig kväll denna kväll. Jag ska äta en av dessa muffins och bara njuta av ledigheten från skolan. Lotta kommer hit med lite oriflamesaker och sen ska vi sitta och surra en stund. Har inte träffat henne sen jag kom hem från min tripp till Stockholm och Göteborg. Jag har dock några få kort att visa men desto mer att berätta om det. Puss puss på er!

Första klappen inhandlad


Idag har jag varit på skeria och blivit filmad till skolarbete och gick en kort sväng till stan där jag träffade henke.

onsdag 18 november 2009

Effektiv eller

Blir att ta det lugnt i kvääll eftersom det är tidig morgon imorgon som gäller. Känner mig inte alls taggad för fem öre. Jag har ju börjat förstå vad det innebär att ta sovmorgon, här är jag inte uppe förrän tidigast halv åtta. Får se till att väskan är packad och klar så det är bara att stiga upp och äta lite frukost och sen kuta till bussen. Kanske ska se till att de in i minsta detalj är klart.

Hur kan detta komma sig att jag har blivit en som inte tycker om morgonen, jag som alltid har varit så morgonpigg och kvällstrött. Men kvällstrött är jag fortfarande.

Har varit en väldigt snabb sväng ner till stan för att handla en del saker som jag inte har hunnit med tidigare i veckan. Var in och de fick bryta till bågarna på mina glasögon för att jag får ont bakom öronen av dom. Blev tydligen alldelles röd bakom öronen inte bra alls.

Sen fortsatte pluggandet och jag tror att det blir att göra någopn middag och sen läsa det sista kapitlet och sen försöka att få in citaten lite överallt så blir det nog jättebra detta.

Puss puss

gällande kommentarer

Är det någon som fortfarande inte kan kommentera mina inlägg så säg till för de har visst varit ett stort problem har jag fått höra. Jag har i alla fall försökt lösa det så att det ska gå att kommentera. Det är därför jag vill veta om det inte går att kommentera.

Forstätter att skriva en massa skoluppgifter, och nu känns det som att jag är med i matchen och har börjat få lite ordning vad de handlar om detta moment som jag läser. Det har alltså sina för- och nackdelar att vara borta. Jag ångrar verkligen inte att jag var borta så länge, det var det verkligen värt. Snart är det ju dags igen för ledighet :D

Nu är det inte länge kvar det är 30 dagar kvar till Frida S kommer hem och det ska bli så kul, och fatta vad galna saker vi kommer att hitta på under tiden :D

Sen är det inte alls länge till jag kommer ner och ska fira nyår tillsammans med allihopa det är bara 40 dagar till dess säger hon som inte räknar dagar eller *skrattar*

Puss puss på er!

Stannar hemma och pluggar idag :)

Jag väljer att sitta hemma idag och plugga lite, men jag tror ändå att jag ska gå till Skeria och lämna en bok som Anna har lånat för jag vet ju inte om hon behöver den eller inte så bäst att jag går tillbaka med den.

Återkommer sen för jag har några ärenden att göra också idag som jag bara måste göra.

Puss

tisdag 17 november 2009

Kalasklar


Så här såg jag ut då jag skulle på kalas till Jörgen och Anna. Tack för fikat som jag fick jag hade verkligen trevligt.

Det är ingen vanlig dag idag *sjunger*

För det är ingen vanlig dag i dag för det är pappas födelsedag idag hurra hura hurra!!
Grattis på födeksedagen lilla pappa! Hoppas att du får en underbart bra dag, jag kommer med presenter och hoppas på tårta närmare helgen eftersom det lät på mamma som att ni arbetar ända fram till dess.

Puss puss på er!!

fredag 13 november 2009

Helgen

Nu är det dags för mig att göra mig klar för att fara och äta tillsammans med mina grannar på Scandic, det ska bli så trevligt.

Trodde att alla trevligheter hade tagit slut nu sen jag kom hem från Göteborg men det verkar som att det fortsätter.

Idag middagen och i morgon ska jag träffa Sofia och på söndag ska jag till Anna och Jörgen och fika eftersom Jörgen fyller år!!

Hade tänkt att jag skulle hinna med att gå till mamma och pappa och hälsa på också lite granna.

Nu har jag bokat en biljett och åker över nyår :D

Puss puss

Jag blir snart galen

Blir snart galen på denna hosta som jag har. Hostar och hostar i princip tills dess att jag kräks. Jättejobbigt att behöva ha det på detta vis. Blir alltid så här när jag är förkyld.

Tur att jag har min Cociliana så jag får börja ta den och hoppas att det blir bättre. Oftast är det på morgonen och kvällen då jag ska somna som hostar tar fart och kommer igång. Blir så trätt och slut av att hosta så mycket. Fast magen får lite träning känner jag.

Näe detta duger inte, dags att dyka ner i skolböckerna fär några timmar framöver och sen göra HELG!!!

Puss puss

Plugg plugg sista dagen på denna vecka

Skolarbete dags är det för min del i dag nu innan jag ska göra helg. Försöker att läsa en bok som är tjock men den verkar vara hur intressant som helst.

I kväll ska jag på Scandic med mina grannar och äta buffe, gud vad trevligt det kommer att bli. Jag ser verkligen framemot detta.

Känner inte att jag riktigt har kommit in i rätt flow med att arbeta med skoluppgifterna, jag har varit ledig för länge.

Borta bra men hemma bäst, där mot slutet då jag var i Stockholm kände jag bara att jag ville hem. Tvätta och åter tvätta var de kvällen bestod av. Men det gick på ett kick sen var allt som var i min resväska upptvättat och mamma kunde ta med sig sin resväska hem.

Puss på er!!

onsdag 11 november 2009

Hemma igen :(

Nu sitter jag här hemma igen efter att ha varit borta i exakt 14 dagar. Detta har varit hur bra som helst och jag längtar redan till att det ska bli nyårs så att jag kan åka ner igen och hälsa på alla glada gömmor och göbbar. Det blev ett tufft avsked från Frida men vad hade jag förväntat mig liksom??

Har ett tvättberg som jag har betat av mer än hälften av och sen har jag lyckats tömma hela resväskan så att mamma kan ta hem den då hon kommer till mig för att hälsa på mig i kväll. Känns som att det var ett halvår sedan som jag träffade henne.

Jag hittade en affär i Stockholm som blev den affären som jag diggar mest av alla där. Alla saker var så fina och var verkligen min stil. Köpte massor massor där. Bland annat lite till min julpyntning och ljus som är svarta. Har väntat att Biboköp ska få in nya ljus men de verkade inte så, tur att jag hade ögonen öppna och såg att de fanns där.

Nu i kväll har mamma varit här och jag har tvättat klart och sen har jag funderat lite över vad skolarbetet som ska göras ska handla om. Jag har nog kommit fram till vissa saker och det kommer nog att bli hur bra som helst tror jag.

Dags att snart ta en dusch och äntligen lägga sig och sova, kommer sova som en stock i natt.

Puss på er!!!

tisdag 10 november 2009

Storstaden


Nu sitter jag på hotellrummets golv och tittar på fynden som jag har hittat på stan. Det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig. Men sånt som jag behöver. Nu sitter vi och förbereder oss för att gå på konsert. Puss på er!

måndag 9 november 2009

Ångest så det räcker och blir över

Jag har sådan grym ångest idag och det är för att jag måste lämna Göteborg, jag hade kunnat stanna här hur länge som helst.

Har haft det så himla trevligt när jag har varit här även om det har bestått av diskussioner vissa gånger. Jag har packat ihop de mesta i min resväska och inser att jag har shoppat lite kläder också. Men jag tror nog att det ska gå ändå.

Nyss lät det i dörren och in kommer Patric, det gick inte för honom att arbeta i dag för att han inte kände sig så pigg. Konstigt skulle det vara om han skulle klara sig från förkylningen då han har umgåtts med 3 stycken sjuklingar. Hoppas han snart är pigg och på banan igen, för det är absolut inte trevligt att ligga hemma och vara sjuk. Jag har börjat att repa mig och känna mig helt okej nu.

Men som sagt så vill jag inte hem. I morgon är det Pink som gäller på kvällen, och det kommer att bli en upplevelse som jag kommer att glömma väldigt sent tror jag. Öronproppar har jag sedan jag och Frida var och såg på Winnerbäck för det tror jag att jag kan behöva eftersom jag brukar vara lite känslig för ljud och plus att då jag har varit dålig i förkylningen så har öronen värkt också.

Fast ska jag vara ärlig längtar jag hem bara lite grann, men det är ju inte för att det är fel på sällskapet. utan jag känner att det är dags att komma igång med det sista i skolan också så att jag blir klar någon gång.

Göteborg jag kommer att sakna er, men jag hoppas att jag kommer att få återse er alla snart igen.

Lät som att Frida skulle följa med till flygplatsen i kväll och det har jag absolut inget emot att hon gör. Men avskedet vet jag kommer bli väldigt tufft för mig. Men jag får tänka att det är inte så länge tills jag träffar alla igen om de nu blir så att jag kommer att åka ner till nyårsafton.

Incheckningen är klar så de är inget att oroa sig över utan nu är det bara de sista som ska ner och de stoppar jag ner just innan jag åker.
Puss puss på er!!

lördag 7 november 2009

Surströmming i kväll


Jag Frida och Pierre åkte till ica maxi för att handla till det att vi skulle äta surströmming men de hade inte någon fisk. Jag och Frida kände att vi ger oss inte. Så vi åkte till willys och vi jublade när vi såg att de hade surströmmingsburkar. Sen for vi hem och förberedde så maten nästan var klar då Patric kom hem från jobbet. Drack lite whiskey och vin och sen gick vi ner till tre kockar en sväng och dansade surrade och drack lite. Kring 1 tiden begav vi oss hemmåt. Frida och Pierre stannade en stund och sen for dom hem. Diskuterade lite innan vi somnade. Puss puss på er!

fredag 6 november 2009

Alla som försökt kommenterar min blogg

Nu har jag varit och kollat i inställningar och det var jag som hade missat att trycka i så att alla kan kommentera. Jag har nu ändrat detta och jag hoppas att det ska fungera bättre. Gör det inte det vet jag inte vad det kan vara som är fel!!

Puss puss

Baconinfluensan och en stadsvandring med spårvagnstur

Sitter ihopkurad i soffan med Patrics laptop och bloggar lite. Vaknade tidigt i morse men insåg att jag inte alls kände mig kry och fräsch så jag skuttade upp på toaletten och la mig och sov en stund till. Kring 10 kunde jag inte sova längre så då gick jag upp.

Bestämde mig för att jag skulle ta och starta dammsugaren för att de är lite skräpigt på golvet och sen har jag som inget annat för mig.

Tror att det blir en väldigt lugn dag fram till dess att det är dags för att äta middag. Jag och Frida har lyckats övertala dessa snälla göteborgare att vi ska äta surströmming till middag. Patric åt det då han var upp i juni och hälsade på men hans tvillingbror har inte ätit det, eller han har det men det var under något straff eller hur det nu var.

Frida och Pierre ska möta mig vid Ica idag och sen ska vi handla och förbereda för middagen så att förberedelserna är gjorda och att de i princip är klart då Patric kommer från jobbet. Helgen verkar bli lugn och det har jag inget emot eftersom jag har drabbats av värsta förkylningen. De startade med hosta igår då jag var på stan med Frida. Vi gick in på apoteket och inhandlade "att bli frisk medicin".

Vill ju inte vara sjuk när jag ska och se Pink på tisdag, med Frida A.

Föreläsningen som jag var med Frida och lyssnade på var verkligen intressant, det handlade om genus och det är något som intresserar mig väldigt mycket. Höll dock på att somna av för att jag var så himla trött av förkylningen.

Åkte spårvagn idag för andra gången i mitt liv, sist jag gjorde det var jag bara 10 år och åkte med min familj ut till Liseberg. Sen bytte jag från spårvagn till buss mot Kungälv. Patric satt och kollade på hockeyn och lyxfällan. Blev en tidig kväll och det tackar jag för eftersom jag var såååå trött och slut i min kropp efter statsfärden men också förkylningen. Jag får hoppas att det inte är baconinfluensan jag fått. Hur vet jag att det är den då???

Shoppade inte så mycket på stan i dag, blev en tunika eller klänning vet inte vad jag ska kalla det? Den är rutig och kommer från H&M, hur kul är jag när jag åker till storstan och sen shoppar jag på en affär som finns hemma i lilla Skellefte???

P.s ska kolla upp igen detta med kommentarer, för ingen verkar kunna kommentera. Skumt måste jag säga att det är.

Puss å kram på er!

onsdag 4 november 2009

Till alla som läser bloggen

Hejsan allesammans!
Jag har hört från flera håll att det har haft problem med att kommentera min blogg och jag vet tyvärr inte vad det kan bero på att det inte går. Jag ska titta efter och se om de är någon inställning som jag måste ändra på. De man kan göra då man skall kommentera här är att trycka i open/url och kommentera så då tror jag att det ska fungera.

Sitter i alla fall och surfar lite och försöker att vara lite duktig och läsa i en bok till skolan men jag gör allt annat som jag brukar vara väldigt duktig på att göra.

Tog mig en låååång sovmorgon i morse och sen knatade jag ner till ica och handlade lite som jag saknade för att kunna fixa middagen. Blev oerhört sugen på korv stroganoff och ris så de hade jag tänkt att jag skulle ha klart till Patric kommer hem från jobbet.

Startade en tvättmaskin mitt på dagen eftersom jag har tagit med mig på tok för lite kläder, och den verkar ju ta halva dagen innan den blir klar.

Jag hade som bestämt mig för att jag skulle ta en promenad i skogen för en av dagarna här när vi skulle åka till Pierre och Frida fick jag syn på en gångväg som jag kände att jag behövde utforska lite. Men jag har känt mig lite seg och inte orkat med att röra på mig alldelles för mycket. Känns som att jag skulle lätt kunna gå vilse här också.

Lite stolt är jag allt över mig själv jag har åkt buss in till Göteborg helt själv även om jag höll på att stiga av några hållplatser för tidigt. Men det var ju tur att busschauffören var så trevlig och att de var bara att fråga han.

Har planer att jag ska spatsera i väg till Göteborgs kex och köpa med mig lite hem till min familj som är så snälla och tar hand om min lägenhet då jag är borta.

Har inte tagit så mycket kort men jag ska gulla lite med Frida och fråga om jag kan få några av henne. hade slut ström i kameran så jag har laddat den men sen glömt ta med mig den. Bara den är laddad till då jag åker till Stockholm.

Det är bara för underbart :D

Puss puss på er!!

måndag 2 november 2009

Bättre sent än aldrig


Här kommer en bild från då vi var i Skandinavium och kollade hockeyn. Det är Putte och Pierre som laddar upp för matchen. Hoppas att alla har det bra för det har jag där jag befinner mig;-) Puss puss på er!

Måndag och regn


Sitter och ser på reprisen av one tree hill eftersom jag missade det igår på grund av att vi var på konsert men de ångrar jag inte. Hade tänkt att jag skulle ta mig en liten promenad men det blir en promenad till ica det är allt jag kommer att göra när det regnar så. Har lovat att jag ska gå maten klar till dess att Patric kommer hem från jobbet. Det blir broccolisoppa jag blev så sugen på det när det är regn och rusk ute. Sen blir man varm i hjärtat också. Blir mest troligt att hitta på något tillsammans med Frida och Pierre senare i kväll. Lite kallt blåser det allt här men det var igår som det var första gången som det regnade. Blev just skrämd av att porten kom. Puss puss

söndag 1 november 2009

Winnerbäck ikväll


Sitter i bilen på väg hem från Winnerbäcks konsert. Han var grymt bra och jag ångrar inte att jag for och såg honom. För Frida var detta den första konsert som hon har varit på och hon tycker att de var värt att fara och se den. Sitter nu och hör hur regnet droppar ner på biltaket känns skönt att sitta inne. För det blåser som fasen ute,är hur tur som helst att jag bestämde mig för att ta med mig min vinterjacka. Helgen har bestått av fest både på fredagen och lördagen. På fredag var det fest hemma hos Frida och Pierre för att Frida hade fyllt år. Innan festen började var vi en tur på stan så jag fick åka buss från Kungälv själv. Det gick hur bra som helst. Kände mig lite vilsen men jag frågade busschauffören och han svarade mig allt trevligt och vackert och undrade var jag skulle. Fick träffa kompisar till Frida och Pierre som var hur trevliga som helst. Hade inte trott annat egentligen. Patric var nykter och körde hem till Kungälv på natten. Vi gick och la oss direkt vi kom hem och sen skulle vi upp tidigt på lördagen och se hockeyn på Skandinavium och se AIK som mötte Frölunda. Det gick inge vidare men sällskapet och allt gjorde det skoj. Gick och åt på donken och åt middag även om jag inte gillar deras mat. Sen bar det av till heaven 23 där vi stannade en stund och sen drog vi vidare till Torslanda till några. Söndagen har vi varit hem till Pierre och Patrics pappa och sett fotbollen och ätit hemmagjord pizza. Imorgon när Patric jobbar tror jag det blir en skogspromenad för att utforska litegranna. Puss puss på er!