lördag 30 januari 2010

tur på stan

nu har jag och Annette tagit en tur på stan och shoppat en massa. 2 klänningar på Gina blev det och sen så blev det också en tröja därifrån till maskeraden på jobbet på tisdag. Hade tänkt att jag skulle vara pirat och sminkad som en också.
puss puss

På bussen


Sitter nu på bussen och detta är vyn utanför fönstret. I ögonvrån tyckte jag att jag såg en skoter köra förbi oss. Är en massa skoterspår på sidan. Jag blir absolut inte sugen på att åka eller köra alls;-) nu ska jag strax träffa annette på busstation i piteå och gå en sväng på stan. Puss puss

Piteå here I come, Wihoooo :D

Nu ska jag börja göra mig klar för att åka med bussen som går till Piteå om lite mer än en timme. Jag och Annette ska hinna med att springa en sväng på stan också. Jag har verkligen längtat eftet denna helg att få träffa alla trevliga och goa brudar som jag har gått i samma klass som. De kommer kännas konstigt sen. Men kameran ska med och det ska dokumenteras från kvällen, om ni har tur kanske de kommer upp bilder på bloggen.

Nej dags att rusa och packa ner allt i väskan och hinna springa genom duschen.

Har bara ett litet prpblem och det är vad jag ska ha på mig för kläder i kväll, hjälp mig någon är ni snäll!!!

Puss puss

fredag 29 januari 2010

Spelkväll

Jag var till mamma och pappa och åt middag efter att jag hade slutat jobba, men de blev absolut en djuodykning i mamma och pappas frys och när vi trodde att vi hittade allt som behövdes till maten så saknades en ingridiens så det var bara att tänka om. Åkte med den sista bussen som gick nu när jag har busskort så slipper någon skjutsa hem mig. Okej att jag kan gå men det var ås kallt plus att det var så himla knöligt under mina täckbyxor när jag har ett par jeans som känns väldigt tajta.

Ikväll har det varit spelkväll hemma hos mig med Sofia, Bernt, Nina Henke och jag. Vi utmanade killarna i "med andra ord " och vi vann båda gångerna. Vi är bäst så är det bara.

Nu blir det att fundera vad jag behöver ha med mig då jag ska åka till Piteå i morgon och träffa alla brudar, blir att ta bussen dit.

Puss puss på er!!!

måndag 25 januari 2010

Dagens bravader

Nu har jag jobbat på mitt nya jobb i en vecka och jag är hur slut som helst när jag kommer hem från jobbet. Jag vet att jag inte är van att arbeta heltid och sen är de en massa nya intryck men jag undrar hur länge som jag ska vara så här trött om kvällarna??

Var och bytte det fina armbandet som jag fick av mamma och pappa i examenspresent i dag, så nu har jag råd till en till berlock till armbandet. Men jag kommer inte att våga ha de på mig allt för ofta, ska vara såååå rädd om det!!

I kväll blir det bara att ta det lugnt och försöka ta kort på mina blommor som jag fick. Men jag hade tänkt ta kort med mobilen men den hade slut batteri.

Blir att vila en stund och diska innan Evve kommer förbi mig en liten stund.


Puss puss

söndag 24 januari 2010

Avslutningscermoni

nu var det ett tag sedan som jag skrev i min blogg, men jag har inte haft någon ork och lust att skriva. Sen går jag in och kollar och det är ändå ingen som kommenterar den.

I alla fall så åkte min familj upp till Luleå för att jag skulle mottaga en LTU-nål och ett diplom. Det var hur nervöst som helst att gå upp på scen men sen var de gjort och vi åkte hem. Jag var så trött så att jag somnade av i bilen. Hjälpte mamma att göra maten som jag hade beställt. Till förrätt åt vi skagentoast till huvudrätt var de rostas med pommes och en jättegod sås med mögelsost och creme fraiche. Har fått detta goda recept av min faster. Till maten hade vi en jättegod grönsallad med oliver fetaost, paprika och vatten och matoljedressing och ett rött vin till. Efterrätten var min goda pannacotta som jag brukar göra. I stället för bär hade mamma passionsfrukt. När vi satt och surrade efter middagen jag och min kära mor så ringer det på dörren och vi tyckte att ringningen på dörren var fasters ringning och när jag kommer till hallen öppnas ytterdörren och där står min faster och hennes karl med en blombukett. Den var otroligt jättefin. Så här finns det nu 3 blombuketter.

Vi satt och surrade drack kaffe och likörer som mamma har gjort. Hjortronlikören var den bästa tycker jag, den andra var körsbär.

Kom hem och snittade mina blommor och även mitt finger också, och de ville fasen inte sluta blöda heller. Fy tysan, men när jag stod i duschen slutade de att blöda.

Om ni har tur kanske jag lägger upp bilder på mina buketter och även den fina presenten som jag fick av mamma och pappa.

Puss puss

måndag 11 januari 2010

I Skellefteå igen

Nu var man hemma igen och allt känns bara så konstigt. Fick ett sms av Frida där hon var så söt och berättade att hon saknade mig redan och att det var tomt att bara vara tre här och inte någon jag som var där.

Men som sagt vi ses säkert snart igen, eller vi får se till att vi gör det!!!

Skriver lite på mitt skolarbete och det går hur bra som helst, bra att kanske ha tagit en paus i mitt skolarbete då jag har varit borta!!

Saknar er allihopa!

Mamma och pappa var så söta där de stod på flygplatsen och väntade på mig, fasen vad jag insåg att jag har saknat dem. När jag kramade om min pappa som är som en teddybjörn insåg jag att min röst inte skulle bära när jag försökte prata med han. Sov över hemma hos dem och är snart på väg hem till min lya för att packa lite för att vara i Luleå till onsdag.



Puss puss

fredag 8 januari 2010

soligt ute

Sitter här inne och gör inte allt för mycket. Funderar på om jag ska ta mig en liten promenad och utforska denna stad lite granna. Solen lyser och det ser inte allt för kallt ut ute. Här finns ingen termometer så kan inte veta hur kallt det är. Jag kan inte gå vilse hoppas jag, eftersom jag varit ute och gått tidigare på egen hand och hittat dit jag ska och hem också. Helt utan lokalsinne anser jag inte att jag har.
Sen får jag se vad som händer till kvällen, nu är det inte många dagar kvar innan jag åker hem. Är blandade känslor att åka hem, vill men vill inte på samma gång.
När jag står där på flygplatsen då allt är definitivt och tårarna kommer att rinna ner för kinderna kommer jag måsta nypa mig i armen för att veta om det är sanning eller om jag abra drömmer.

Puss på er!!

måndag 4 januari 2010

Middag


Nu har vi gjort goda smoothie och ska se klart på filmen som de andra såg och jag gick och la mig och sova. Puss puss