söndag 25 april 2010

hemkommen från IKEA

Kom hem från Ikea sent igår kväll men jag har hunnit packa upp allt som jag shoppade. Tanken är att Micke ska vara så snäll med mig och sätta upp rullgardinen som jag äntligen har fått tag i och det som är ännu bättre är att den var billigare än vad det stod i katalogen att den skulle vara.

Nu är det tvättning av kläder som måste göras eftersom att hela tvättkorgen var proppfull jag fattar inte hur det kunde hända.

Sen hade jag tänkt att jag skulle hinna med att sitta en stund ute i solen också för att få lite mer färg och förhoppningsvis få bort min grymt fula glasögonbränna. Men lite fräknar skulle inte sitta fel.

Blev sjuk av att vara till Happis, allihopa dessutom som blev förkylda. Kan det ha varit något med hotellrummet trto?


Puss puss

torsdag 15 april 2010

Jag blir såååå glad

Jag är så glad över mig själv för att jag har lyckats med att vara otrevlig mot en telefonförsäljare i går när jag var på väg från jobbet. I vanlig ordning låter jag försäljaren prata till punkt och sen säger jag att jag inte är intresserad. Då startar de ofta med att försöka övertala vilket inte brukar funka så bra när de gäller fröken Karlsson. Så tillslut gav han med sig och tackade för sig och snörde på luren, fick inte ens ett hejdå. Men nu kanske de inte kommer att ringa mer till mig för att det inget ger.

När jag hade gått min tur på Solbacken, gick jag hem i det fantastiskt fina vädret. Det tog en stund men det var det värt eftersom jag fick vara ute i vårvädret. När jag kom hem började jag att städa i förrådet, så nu har jag packat ihop väskor jag inte använder för att mamma ska kolla om det finns någon väska som hon vill ha. Anna hittade 2 väskor som hon tog med sig hem. Äntligen har hon dessutom tagit hem handdukarna som jag skulle slänga iväg. Efter att ha städat bland väskorna fortsatte jag att slänga skor också och det kan jag meddela er att det blev typ en full sopsäck det är inte klokt vad jag har skor.

Anna och Maja kom på besök men även Jörgen var förbi och han hade med sig skräpmat vilket satt hur bra som helst i magen. Mamma tittade in och med sig hem tog hon min pant och skulle panta den. Som tack för besväret fick hon behålla pengarna för det.Känns otrioligt skönt att ha städat i lägenheten, får fortsätta med det sen.

Slänga bort en massa och göra sig av med de man inte använder skulle man göra oftare.Näe nu är det dags att skura toaletten och hoppa i duschen för att sen bege sig mot bussen som ska ta mig till jobbet.

Puss puss

lördag 3 april 2010

Det var ju hur kul som helst ju

Idag har jag och Micke varit en sväng på stan och shoppat en massa. Eller jag har shoppat en massa och han lite mindre än vad jag har. Stadsturen började med att vi åt på Dallas, det var hur gott som helst. Sen så gick vi väl en sisådär 2 timmar eller nått.

Sen begav vi oss hem till Micke och la golv och det var verkligen hur kul som helst. Resultatet är både jag och han väldigt nöjda över. Dock är det bara lite småbitar som ska på plats. Jag var på strålande humör och blev aldrig sur och grinig. Till middag gjorde vi våfflor oj så gott det var. Men inget slår farmors våfflor som hon gjorde då jag var liten. Och med alla dessa olika syltsorter som hon hade. De som var de bästa var att man kunde ha flera sorters sylt på en och samma våffla. Men de visste man var bara hos farmor och farfar som det var så. Minnen är alltid roliga att minnas tillbaka till. Evve tittade förbi hos Micke också och sen följde hon med hem till mig medan Micke åkte iväg på fest. Men han kommer hit sen.

I morgon får vi storstadsfrämmande ända från Göteborg och det ska bli sååååå trevligt att träffa dom, det var såå längesedan.

Puss puss

torsdag 1 april 2010

VARNING VARNING!!!

Jag hoppas att alla som ska ut i dag tar det oerhört lugnt både på vägen och på gångvägarna. Jag åkte nämligen buss med min söta kära lilla far i morse och han sa att det var verkligen halt och det fick jag ju bevis på. Han körde sakta sakta för att det var så halt. Spännande körning kan jag tänka mig att det är idag. Tur att jag åker kommunalt och inte behöver köra själv.

Micke ska iväg och jobba eftersom han är ledig från skolan och jag hoppas att han också kör försiktigt och att det har hunnit tina och bli bättre väder. Min söta far undrade om jag hade tänkt komma hem i kväll och jag funderar lite starkt på det faktiskt. Varför ska jag liksom sitta hemma själv på skärtorsdag??? Jag ska fundera hur jag gör, har ju en kortdag först som jag måste arbeta och sen får jag ta ställning till hur jag ska göra. Var trots allt mer än en vecka sen som jag var till dem och hälsade på.

Jag blev så himla glad idag när jag kom till bussen och sen när jag kom till jobbet också. Jag hade fått godis.

Nu är det dags att börja dammtorka här och göra något nyttigt.

Puss puss

Fika med herr Karlsson

Igår var jag och Micke på Waynes och fikade med herr Karlsson, mycket trevligt var det. Hade även med mig världens största påskägg till herr Karlsson och sen visar det sig att han har slutat att äta godis. Men hallå man kan ju inte sluta äta godis när det är påsk heller. Det är som att det är jul utan julklappar ju. Jag och Micke gick hem till mig en stund och sen skickade jag hem honom för att sova eftersom att jag skulle upp snortidigt på morgonen.

Puss puss