måndag 17 maj 2010

Tack för igår


Denna fina blomma fick jag av Camilla och Jonas när jag och Micke hade bjudit hit dem på middag. Det blev tre rätters och inget märkvärdigt. Får göras om fler gånger för det var otroligt kul. Nej nu är det dags för mig att diska lite och göra mig i ordning för dagens arbete. Idag är det Norges nationaldag. Puss puss

måndag 10 maj 2010

Award



Jag har fått en award av min söta och gulliga vän Mia




Med awarden följer att man skall skriva saker som gör en

glad.


  • Min underbara pojkvän

  • Min familj och alla mina vänner

  • Sommaren

  • När jag blir övveraskad med något rolig/positivt

  • De som respekterar mig för den jag är

Jag skickar awarden vidare till några av mina vänner:


Frida

Ida

Lotta

Lovisa

söndag 9 maj 2010

Jag är bäst!!!

Har varit lite dålig på att uppdatera min blogg, men jag har annat att göra än att sitta inne och skriva när det är så fint väder att man vill sitta ute.

Idag har jag varit så effektiv och duktig. Började med att jag tvättade en massa och mellan tvättarna hann jag med att dammtorka. Jag är duktig på att dammtorka varje vecka, men ibland ser jag att jag har missat på vissa ställen. I min sovalkov har jag en hylla och den var verkligen lurvig. Jag började med att torka av den typ 1000 gånger så nu är den ren igen.

Fortsatte med att dammsuga och torka golvet innan jag skulle vidare till Sara för att fika och surra en massa. Det var hur längesen som helst jag träffade henne sist. Den där meningen blev inte bra men jag hoppas att ni förstår mitt budskap ändå.

På väg till Sara var jag in på Lindex för att återlämna ett skärp som jag trodde skulle passa mig bra, men det var på tok för stort. Sen åkte jag till Coop för att lämna åter ett par blå crocs eftersom att jag redan har ett par på jobbet och ett par rosa som är ute i förrådet. Tror jag ska ta och hämta in dem och rengöra dem lite för att sedan använda dem.. Konstigt att när man står i kö hur folk bara kommer och tränger sig före. Ser dom inte en hel människa eller är jag så liten?

Har satt ihop min ikeapall som jag tidigare idag laserade. Den blev sååå fin och vill jag kan jag också fixa det som är killgöra. Jag klarade de med bravur även om jag skruvade fel några gånger. Men ingen är ju helt felfri.

Soporna gick jag också ut med och det höll på att gå felfritt men när jag skulle öppna dörren gick en kompostpåse sönder och det bara sprutade en massa blomjord.Men duktig som jag är så sopade jag bort de efter jag hade slängt bort påsarana.

Senare i kväll hoppas jag att min Micke kommer hit till mig, han har varit och jobbat precis hela dagen och han är verkligen efterlängtad.

Puss puss

lördag 1 maj 2010

första maj

Steg upp tidigt och började att tvätta. Renbäddade sängen och hängde ut täckena och vad tror ni att det kommer från himlen jo REGN så klart. Så täckena var genomsura, och det var bara att försöka att torka dem på bästa sätt.

Var på stan med Evve en stund för att kolla in en parfym men hem kom jag med ett par romarsandaler eller vad det heter och ett par ascoola adidasskor med kardborre. Det kanske är töntigt men jag tycker verkligen att det är jättefina och dessutom var det 70% på dem så vem kunde motstå dem. Inte då jag i alla fall. Jag har ju städat ur i mitt förråd och kastat lite skor och dessa kommer jag att använda hur mycket som helst.

När jag var och tittade på parfymer hittade jag min parfym som jag hade när jag gick i högstadiet eller om det var gymnasiet och de hade slutat med den, men nu finns den åter igen. Tror bestämt att jag måste köpa den eller önska mig den då jag fyller år. För den luktar fortfarande så gudomligt gott. Fräscht och inte allt för mycket.

Nu blir det att göra sig klar för att fara till Anna, Jörgen och lilla Maja. Men innan det ska jag och Micke hinna med att åka till Östanbäck och lämna lite saker också. Blir att spela lite sällskapsspel och surra och snusa på bäbis.
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!!

Puss puss