fredag 30 juli 2010

Dagens lista


Det här är vad som behöver handlas hem till fröken Karlsson för att hon ska kunna göra en delikat middag. Idag hade jag tänkt att jag skulle bjuda herr Lindberg på inget mindre än rödspätta,gröna ärtor, hemgjord remouladsås och till de pressad potatis. Själv känner jag att det ska bli obehört spännande att se hur mycket jag kommer att äta. Mer än en flugskit tro? Hungrig är jag men matlusten försvann samtidigt som den elaka semesterbacillen "al'a Ö-vik" gjorde mig sjuk. Orkar jag en halv potatis är jag mer än glad. Hoppas ni alla mina vänner slipper denna feber,för rolig har den absolut inte varit. Jag och min dusch har blivit bästa vänner eftersom att två täcken inte räckte var duschen de enda alternativet som gjorde att jag fick upp värmen för en stund. Puss puss

torsdag 29 juli 2010

Sjuk


Så här glad blir man av att ligga hemma och ha feber i 4 dagar. Jag klättrar snart på väggarna även om jag inget har för det. Smått less och rastlös blir jag. Tur att Micke kommer och tittar till mig varje kväll. Det är höjdpunkten på kvällen och hela dagen. Hade inte han kommit och besökt mig vet jag då inte vad jag skulle ha tagit mig till. Mamma pratade om något åskil som var i natt, måste har varit dom stackars timmarna jag lyckades sova då för jag hörde inget och glad för det är jag. Hade jag vaknat av det hade jag blivit galen. Det är bara att lägga sig,för att sitta upp är som ett arbetspass på 8 timmar. Puss puss

tisdag 27 juli 2010

Frånvaro

Jag kommer att vara lite frånvarande nu från bloggen för att jag ligger i feber. Igår trodde jag formligen att min hjärna skulle sprängas och att jag skulle dö. Vart enda litet ljud som jag hörde gjort ont och var skärande. Idag känns det lite lite bätre men jag ska vila mig i form.

Tack Micke för att du tar hand om mig och passar upp mig nu det uppskattas verkligen!!!

Puss puss

söndag 25 juli 2010

helgen

Vi har varit på en semestertripp till Ö-vik i helgen jag och Micke och vi gjorde även ett snabbt stopp i Umeå för att göra ett besök på Lagerhaus. Det handlades en massa och allt var nödvändigt som jag köpte. Resan dit var lite varmare än vad hemresan var eftersom att det regnade hela vägen hem. Tack alla inblandade för helgen som varit nu ska jag sova och hoppas att det ska vara bra väder i morgon så att jag kan sola.

Jag kommer att lägga upp lite bilder senare så håll till godo.

Puss puss

fredag 23 juli 2010

Har jag lyckats tro?

Jag har lyckats med något idag och det var att reta en telefonförsäljare så jag hoppas att de inte hör av sig mer till mig. För visst är det konstigt när man sagt till en kollega som ringer att man inte är intresserad men ändå så ringer dom till mig igen. Får se om de kanske funkade denna gång. Hoppas dom raderat mig från systemet som jag sa att de skulle göra.

I afton kanske det blir att baka lite pizzabullar vara så bra att ha när man ska åka till stranden eller göra någon annan utflykt.

Puss puss

torsdag 22 juli 2010

Äntligen

Nu har jag hunnit med att beställa mig en ny kalender och jag hoppas att den kommer snart, jag längtar som tusan att ha den i min hand och se hur fin fin den är.

Satt och kollade på Nelly igår (läs även idag också) det finns hur mycket fint som helst som jag bara vill ha.

Nyss tittade jag på namnhalsband som jag också skulle vilja ha ett utav. Men jag tror att jag bara får titta och drömma om ett kanske.

Puss puss

Nu är förrådet taget en vända

Då hade jag äntligen städat lite i mitt förråd och lagt allt som jag inte kommer att använda i en kartong och sen ska jag höra med Micke om han tror att hans syskonbarn vill ha kläder annars kommer jag att lämna det till myrorna eller något annat ställe som kommer att ha mer användning av det än vad mitt förråd kommer att ha utav det. Det blir om inte annat ännu mer med plats men jag ska inte stoppa in mer skräp där. Jag skulle behöva gallra där jag har mina skor också annars ser det väl sådär skapligt ut som det brukar göra i ett förråd. Ska en sväng till mamma och pappa nu snart så kan hon kolla i påsen jag kommer till henne med om det är något som verkar vara av intresse eller inte. Jag önskar att jag kunde vara dutkigare och slänga saker än vad jag är. Men jag tränar och tränar för att bli de så kanske en vacker dag har jag lärt mig att göra det!

Puss puss

R. I . P


Sov så gott i väskhimmlen,du har varit mig en trogen vän. Jag kommer att sakna dig men jag hoppas att jag kommer att hitta en minst lika bra väska som dig. Har nu en lillasyster till dig fast i andra mycket lysande färger. Vi får se hur bra vi kommer överens jag och hon. Puss puss

onsdag 21 juli 2010

mina burkar




Här är dessa fina burkar som jag köpte på kajutan, och dom kommer passa utmärkt hos mig!!!
Puss puss

Summering av gågna veckan

Den senaste tiden har det varit mycket som har stått på schemat när Frida och Pierre har varit hemma. Vi har hunnit med pubafton i Gags, sen har vi badat och solat, fikat på stan och även shoppat. Det hasrt varit grillning med fest som bara blev för mycket av det goda för mig och sen har vi varit på Café kajutan också. Pierre var väldigt imponerad av dessa stora RÄKMACKOR!!! Mickes syskonbarn har jag varit med till skatan och badat!!! I går tog vi en tur på discgolfbanan i bergsbyn, det var inte alls lätt men ju mer jag övar desto duktigare kan jag bli.

Puss puss

torsdag 15 juli 2010

Dagens bild


Idag har jag hunnit med mycket. Varit på stan,till mamma och pappa en sväng till stan igen och ett besök till Jenny och Samuel. Nu håller jag på att tvätta lite. Puss puss

tisdag 13 juli 2010

Grattis!

Idag är ingen vanlig dag idag är det MICKES födelsedag hurra hurra! Idag fyller min pojkvän år, och det har vi firat innan han fyllde eftersom det var en dag mitt i veckan så ville han ha det på helgen.

Så idag har jag tänkt att jag ska fira honom med dunderoch brak, med en massa prseneter och kanske något annat gott!!!

Puss puss

måndag 12 juli 2010

SEMESTER!!!

Inatt hade jag jättesvårt att sova, jag vaknade av att det var jättevarmt vilket jag aldrig brukar göra. Sen hade jag tydligen skrikit och haft mig också. Jag vet att jag hade en hemsk mardröm men jag kommer inte ihåg vad den handlade om. Hade ingen aning att Micke kom in och sa hejdå,men jag hade svarat honom så han trodde jag var vaken och fortsatte att prata med mig men fick inget svar tillbaka då insåg han att jag sov.

Idag är min första semesterdag och den kommer jag att spendera i Boviken. Äntligen ska jag få sola och bara rå om mig själv och känna att jag har semester. Detta är för första gången som jag har 4 veckors semester,synd bara att Micke ska arbeta hela semestern. Men jag har full förståelse för att han gör det.

Jag får se till att jag hänger med mina vänner på stranden och bara har det bra, och det tror jag verkligen att jag kommer att klara av. Micke får jag ju träffa på kvällarna.

Puss puss

söndag 11 juli 2010

Hjälp mig!!!


Bilderna är lånade från http://www.personligalmanacka.se/

Jag har kollat på en almanacka som jag vill ha men jag vet inte i vilket utförande som jag ska välja. Blommigt är fint men om jag ska ha den helfärgad blir jag tveksam på vad det blir för färg. Kan ni som läser min blogg vara snäll och hjälpa mig med detta. Uppskattas verkligen om ni gör det.


Puss puss

lördag 10 juli 2010

utemöbler

Vi har hittat jättefina utemöbler som Micke nu ska ta och montera medan jag ska ta och göra klart lite med fikat och sen ska jag ta med mig en liten överraskning nu när vi ska åka till Gagsmark. Ska kolla om jag hittar en bild på den fina utegruppen. Förresten var jag ute för sent för att tro att jag ska hitta några fina blommor men jag har ialla fall krukor till nästa sommar och ska vara mer allert då. Fick bli en liten fin blomma vid namn "blåöga". Sen ska jag övertala Micke att det är fint med pricka borddukar.

Puss puss

Bakning

Nu har jag och Micke bakat igår kväll och idag på morgonen så att vi inte ska behöva stressa och göra det i morgon på morgon. i kväll åker vi till Gagsmark och äntligen kommer jag att få träffa Frida och Pierre, jag har längtat till denna dagen. Allt har bara gått med snigelfart.

Bilder på bakverken kommer senare

Idag är det dags att kolla på utemöbler och en kruka som jag ska få plantera i. Wihooo!!!

Puss puss

torsdag 8 juli 2010

Första doppet taget

Nu var det första doppet taget och det var i skatan. Det var inte alls varmt men vem kan tro att det är varmt i havet. Vi fick i alla fall med oss flera stycken denna gång. Det var Elin, Signe och Evelina. Jag är grymt imponerad över att även min Micke badade, han som brukar vara en badkruka enligt han själv.

Efter vårat dopp åkte vi tillbaka till Östanbäck där vi fick kvällsfika och jag ville ha te behövde inte begära detta utan Mickes mamma frågade ifall vi ville ha det. Ja tack för att få upp värmen.

Nu är det dags att sussa det är endast en uppstigning och sen blir det SEMESTER!!! Min första någonsin eftersom att fjolårets semester då jag och Frida åkte till Götet räknas inte.

Puss puss

onsdag 7 juli 2010

Barnvakt en gång till

Jag måste börja med att be så himla mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag jag har nämligen haft annat att göra än att sitta vid datorn som att vara barnvakt och prioriterat annat som att åka motorcykel mfl.

Jag och Micke har varit barnvakter under veckan och det gick hur bra som helst. Inga svårigheter alls. Vi hann med att äta glass leka i lekpark och även titta på Mickes motorcykel och dricka mormorssaft på altan.

Puss puss

söndag 4 juli 2010

Lördagen

Igår hade jag en väldigt bra dag i Frostkåge med söta Maja som jag var barnflicka till. Jag hade det hur bra som helst. Jörgen och hans pappa var så duktiga på att gjuta och jag och Anna glassade runt i solen.

Sen efter middagen så tog vi oss en tur till bergsbykiosken för att svalka oss med en god glass. Vidare till hamn och sen hem till Anna och Jörgen igen för att äta jordgubbar, melon och glass. Min Micke anslöt till oss på kvällskvisten lagom till jordgubbarna. Surrade vidare och sen for vi hemåt.

Puss Puss