söndag 23 januari 2011

Gårdagens utflykt

Igår var det en toppendag och jag hade äran att få följa med 5 grabbar ut på en skotertur. Det var grymt trevligt, men när kvällen kom var jag knäckt och slut och det hände inte många knop för mig. Det mest ansträngande som jag gjorde var att duscha diska och tillaga hemmagjord chokladsås till glassen som vi åt senare på kvällen. Micke han hotade med att han skulle skjutsa hem mig eftersom att han var helt övertygad om att jag hade feber för att jag frös så himla mycket. Men en dusch gjorde att jag blev människa igen och orkade vara lite social med främmandet som kom.

Som ni kanske har märkt är jag inte på facebook och jag vet inte hur länge som jag ska göra detta uppehåll. Jag känner att jag klarar mig rätt bra att inte var nyfiken vad alla andra människor gör och sen anser jag inte heller att jag missar någon viktig information heller. Vill någon så gärna ha tag i mig och att vi ska ses eller något får den/denna person anstränga sig och ringa till mig eller sms:a. Jag tycker att jag gör annat än att sitta vid datorn nu för tiden också. Vilket jag tycker är bra. Bättre att gå en promenad eller köra en skotertur.

Har lite ont var stans idag efter strapatsen igår.

Neäe nu är det dags att jag beger mig ut på en promenad i detta fina väder som vi har idag.

Puss puss

torsdag 6 januari 2011

Vad tycker du?



Denna gjorde att min hjärna frys till is och att jag fick rysningar i hela kroppen. Den var dock fin, men jag kan ju inte ha ett laptopskydd som gör att jag fryser hela tiden.



Jag har ju alltid tyckt att det är så fint med hjärtan och de var så fint med att det var olika färger på dem.




Trots allt är nog denna min favorit men jag vill gärna ha kommentarer om vilken som nu tycker är fin också. Det som jag tycker är ett litet minus är att bakgrunden är så pass mörk. Måste nog fundera så att jag inte gör något förhastat.


igår hade jag en supertrevlig kväll tillsammans med bästa Camilla. Vi åt tacos tillsammans och meningen var att vi skulle gå ut på Club 27, men både jag och hon blev så trötta så vi stannade hemma hos mig och snackade en massa och såg lite tv och kollade på resor och drömde oss bort till Thailand som jag hoppas blir mitt nästa resmål eftersom att det är en dröm som jag har. Hade ju chansen att åka dit med mina kompisar eftersom att det var ju bestämt att vi skulle åka men i samband att vi hade bokat resan kom jag in på min förskolläarautbildning och jag ångrar mig verkligen inte att jag gick skola i stället. Att resa kommer ju fler gånger än att bli antagen på en utbildning. Resa kan jag göra sen och det hoppas jag att jag kommer att få tillfälle att göra också.

Puss puss

onsdag 5 januari 2011

Årskrönika för 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag firade nyårsafton i Göteborg, provade på att paddla kajak och att köra fyrhjuling.

Har du några nyårslöften?
Som alla andra har jag nyårslöften som jag faktiskt hoppas att jag kommer att hålla mer än bara i 2 veckor. Kommer att kämpa på och inte ge upp i första taget.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajemänsan

Vilka länder besökte du?
Sverige Sverige och åter Sverige för jag antar att Göteborg inte är något annat land :P

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
12/2 är en makisk dag och kväll

Vad var din största framgång 2010?
Att jag som hade börjat tvivla på kärleken faktiskt hittade min prins

Största misstaget?
Att mina nära (läs mina föräldrar) få ta en massa skit när jag är på dåligt humör. Att min ilska helt enkelt går ut på fel person/personer

Bästa köpet?
Min bärbara dator

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, skor och väskor

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag fick träffade min prins Micke

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Lady Gagas - Bad Romance och självklart en massa andra låtar

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag hoppas på gladare, men det är klart att jag har fällt en och annan tår också

Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag i vissa situationer sagt ifrån och inte tolererat att bli orättvist behandlad

Favoritprogram på TV?
Ser nästan aldrig på tv, har slutat följa serier totalt så kan tyvärr inte svara på detta.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Först bjöd jag min mamma och pappa samt min pojkvän på middag, som fortsatte med en Mary Kay hudvårdsklass tillsammans med min mamma , faster, Evve och min kusin Lovisa(hudvårdskonsulenten) och sen bjöd jag på lite fika. En oförglömlig dag som gick i lugnets tecken. Kanske beror på att det var en söndag

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag tar på mig det jag trivs i och tycker är skönt.

Den bästa nya personen du träffade?
Helt klart min alldelles egna Micke

P.S det kanske var lite sent att skriva en sådan här så sent men bättre sent än aldrig alltså

måndag 3 januari 2011

Dagen


bild kommer från: http://www.hjartansfrojd.nu/

I morse när väckarklockan ringde var jag enormt trött så att jag snosade om jag inte minns fel två gånger(läs att jag aldrig brukar snooza) Brstämde mig med ett ryck för att kliva upp och inte ligga kvar och lata mig längre. Gjorde mig klar och påbörjade min resa gåendes till jobbet. Inte en enda som var ut förutom de som skottar snö och sen jag då. Att börja tidigt känns väldigt jobbigt innan jag har fått mig upp. Sen går det som en dans och jag känner inte av tröttheten alls. Igår hade jag stora problem med att kunna somna av för att jag hade fikat lite för mycket.

Från och med idag så är det inget godis på veckorna och jag ska försöka att motstå det även på helgerna. Sen kommer jag att dra ner på kakätandet och allt som har med fika att göra. Till en början för att vänja mig och kroppen med att inte äta sött så kommer det också att vara en gång i veckan och sen hoppas jag att jag ska kunna sluta med det helt och hållet. Skulle jag ha helt förbud känner jag mig själv så väl och vet att jag kommer att göra precis tvärtom och bara proppa i mig onyttigheter varje kväll. Vilken form av träning jag ska försöka mig på har jag ännu inte bestämt mig för. Spinning är grymt kul så de kommer jag kanske att fortsätta med. Promenader till och från jobbet är något som blir på vintern när jag inte cyklar.

Efter jobbet for jag förbi Jacks för att kolla om de fanns tvättmedelshinkar men den som jag vill ha hade dom inte. Blev lite andra saker som jag köpte i stället. Gick vidare hemmåt och vägen kändes hur lång som helst och benen blev som klumpar och det tog väldigt lång tid innan jag var hemma. Stannade av på OKQ8 för att hämta ett paket som kom för flera dagar sedan, men jag har hela tiden glömt bort att hämta det.

När jag kom hem startade jag en tvättmaskin och insåg även att det var dags att byta sängkläder. Slängde ut täckerna och kuddarna på vädring nu när det inte är allt för kallt ute.

Puss Puss

söndag 2 januari 2011

första skoterturen för i år


Idag har jag varit ute med Micke och hans syskonbarn på en långtur med skotern.Vilken underbar utflykt och så lugnt och fridfullt det kan vara att vara ute i skog och mark tillsammans med de som jag tycker om. jag tror att även tjejerna uppskattade utflykten. Grilla korv och pinnbröd och dricka varm choklad, i mitt fall blev det ett jättegott te.

Nu är det dags att göra sig klar för att åka och fika hos några vänner i Boliden. Fast först måste jag ta och diska litegranna. Köpte jättefina skålar på IcaMaxi men klisterlappen vill inte släppa. Så la dem en stund i blöt.

I morgon är det även dags att åter jobba och jag som öppnar på måndagar, det känns segt men det kommer nog att gå galant ändå. Är jag lixs uppe är det inga problem för mig.jag är ju världens morgonpigagste.



Puss puss

lördag 1 januari 2011

Jag har blivit med...



Jag har klickay hem denna fina kamera eftersom att min andra kamera som jag har den har sitt eget liv. Det jag tycker är jättebra med denna kamera är att jag om jag känner för det kan ta kort i vatten.

Har läst några test med den och den har verkligen fått bra recensioner så jag är övertygad om att detta är ett av de braigaste jag gjort i slutet av förra året.

Hade en superdupertrevlig nyårsafton med dom bästaste runt mig.


Puss puss