torsdag 31 mars 2011

Avlopp

Jag har varit lite effektiv sen jag kom hem från jobbet. Jag har hunnit med att rensa avloppet i min dusch för det har formligen luktat väldigt illa. Jag har haft så lätt för att rengöra det tidigare men nu tycker jag att det är så vidrigt. För att klara av det hade jag förberett mig med att ha handskar på mig. Men det gick fort och nästan smärtfritt. Jag fick inte ens kvälvningar en enda gång. Vad är det som händer, börjar jag vara van vid att rensa avloppet eller? Bland de sista gångerna som jag gjorde rent i avloppet fick faktiskt min mamma göra det åt mig.

Nu tror jag att jag ska försöka mig på att dammsuga lägenheten litegranna, för det följer ju med en massa grus in nu och det gillar jag inte alls. Har sorterat tvätten som finns i min tvättunna som om jag skulle känna för att tvätta någon dag/kväll så är det bara att trå in det och starta en maskin.

Puss puss

fredag 25 mars 2011

Våffeldagen

Blev hämtad idag efter att hade slutat att jobba av Maja, Anna och Jörgen. Sen bar det av hem till mig för att göra i ordning våffelsmet eftersom att det är våffeldagen idag så måste ju våfflor ätas också.

När klockan var kring 17-tiden kom Micke och åt middag med också,han var dock lite osäker på om han fortfarande var bjuden. Har jag en gång bjudit någon kan jag inte ta tillbaka inbjudan heller.

Till efterätt hade jag gjort cupcakes med olika färger på frostingen för att se hur de olika färgerna skulle se ut. Jag blev sjukt nöjd över de fina pastelliga färgerna som jag fick till. Är inte sista gången som jag har bakat dessa söta men ack så goda läckerheter.

När alla hade åkt satte jag igång att städa eftersom att det var någon, nämner inga namn som råkade hälla essensen till sodastreamen alldelles för fort i flaskan så att det blev blött och kladdigt på golvet. Torkade golvet med min mitt nya moppgarn och det var suveränt bra. Känns så härligt att ha rent och snyggt omkring sig och jag behöver inte oroa mig för städningen i helgen. Är det fint väder kommer jag försöka att vistas ute.

Näe detta blev ett lite långt inlägg där jag skrev en massa tjasfs, men hoppas att ni ändå fick lite rolig läsning. Dags att duscha och sen sussa för att orka med en stadstur tillsammans med mamma i morgon.

Puss puss

tisdag 22 mars 2011

bakning

När jag slutade att jobba idag fick jag hämtning av SmurF och vi åkte hem till honom och surrade lite innan han skulle iväg på hockeyn och jobba. Trevligt att ses eftersom att det var ett tag sedan sist.

När jag kom hem skulle jag sätta igång och baka lite cupcakes då jag inser att jag har för lite mjöl. Jag tar med mig all min retur och lämnar den och kollar en extra gång vad jag behöver för att kunna göra söta cupcakes så jag inte ska behöva gå en tredje gång. Jag hittade mitt recept här Jag gjorde dessa sist men då hade jag ingen muffinsform så dom flöt ut och såg inte kloka ut alls. Men denna gång blev dom faktiskt riktigt fina och höga, sen får vi se vilken frosting som jag hade tänkt att göra. Annars har jag inte alls gjort så mycket annat i kväll.

Puss puss

måndag 21 mars 2011

En vanlig måndag

Idag efter jobbet så gick jag till Brinken för att träna i gymmet. På parkeringen på Domus såg jag några filurer som jag känner så jag gick dit och snackade lite innan jag var redo för att träna. Nere i omklädningsrummet träffade jag Maria från jobbet. Träningen gick hur bra som helst och jag ska vara duktig och träna minst 2 gånger per vecka.

Sen har jag haft fikafrämmande av Evelina S och det var hur trevligt som helst att träffa henne, vi har hur länge som helst snackat om en fika så jag gjorde lite cupcakes och vi satt och surrade om allt möjligt. Hennes kommentar om min lägenhet gjorde mig hur glad som helst. Hon tycker att den är sååå mysig.

Sitter och lyssnar på lite musik eller okej jag läser in texternas betydelse men så kan de vara ibland. Jag som tycker att dansbandsmusik är gräslig har nu hittat 2 låtar som jag tycker är okej. Vad är det som håller på att hända?


Puss puss

söndag 20 mars 2011

Strålande dag


Idag har det varit en strålande dag med en massa sol,så jag och Evve gav oss ut i skidspåret för att få lite motion. Dock hade jag klätt mig alldelles för mycket. Fika i solen tackar jag inte nej till. Det har varit en kämpig dag för mig,men jag kämpar på. Puss puss

söndag 13 mars 2011

Äventyr

Gårdagen spenderades uppe i Luleå och det var riktigt trevligt. Var på besök till kusinen för att hälsa på och se nytillskottet i familjen.

Blev en väldigt sen middag där vid halv nio, sen tog jag och traskade hem från mamma och pappa, kvällen slutade med gråt och funderingar.

I morgon är det åter en ny arbetsvecka och den börjar med en tidig dag, men först innan det är dags att sussa måste jag välja ut en ny bok som jag ska läsa. Har läst en sån bra bok så det gick inte att sluta läsa.

Puss puss

onsdag 2 mars 2011

Duktig

Jag har varit så effektiv i kväll. Jag har städat och lagat lite mat. Blir att ta fram dammsugaren i morgon och få bort alla mina husdjur som jag har här runtomkring mig. Sen hoppas jag även att jag kommer att hinna med att åka lite skidor, om jag orkar med det pga min förkylning. Diggar Melissa Horn och Lars Winnerbäck omvartannat.

Strax dags att bege sig mot duschen för att sen krypa till kojs. Men först ska jag vänta tills min älskling kommer förbi här och hämtar min snowboard. Han är så snäll och ska valla min bräda så att det är gjort om det nu blir så att vi ska bege oss ut på en heldag i backen. Vart vi kommer att åka har vi inte riktigt bestämt ännu.





Puss puss

Hemklickat





Detta har jag klickat hem från denna sida, så nu väntar jag bara att det ska komma ett paket till mig. Om jag har tur kanske det kommer imorgon. Håller mina tummar och tår för det.

Puss puss