lördag 30 april 2011

Vill ha den

Har hittat en jättefin bikini som bara skriker mitt namn på. Jag har ju som sagt gjort mig av med en massa så jag kanske kan köpa en till och sen slänga ännu fler om jag har hjärta att göra det. Som det är nu har jag 2 eventuellt 3 stycken som jag kan använda.

Vad tycker ni om denna?





För att se hur bikinin ser ut bättre kan ni gå in på stadium.se och titta.

Puss puss

Vilken manick

Sitter här och är hur stolt som helst att jag med lite hjälp har fått igång min nya fin fina mp3 spelare som jag för ett tag sedan har köpt. Ljudet är perfekt och jag kan inte sluta att lyssna på den men det är nog bäst att jag gör det så att jag har kvar ström till dess att jag verkligen behöver den för att jag är uttråkad. Ljudet är hur bra som helst också. Av mig får den 4av 5 högtalare.

Jag vet inte vad som kommer att hända denna valborgsmässoafton det kanske bara blir lugna puckar och bara chilla lite.

Puss Puss

onsdag 27 april 2011

Jag har inte tid med detta

Jag har inte tid att ha feber ni i tid och otid. Jag blir så less och vill att den ska försvinna. Jag brukar inte ha lätt för att få feber lågtempad som jag är. Men nu känns det som jag är solbränd mest hela tiden och varm om hela kroppen så där kokande.

När jag kom hem kokade jag minst 4 liter med vatten så jag slipper göra det sen. För har jag feber så kan det vara bra att få i sig mycket vätska. Migrän har jag inte haft på hur länge som helst och det tackar jag för.

Imorgon skulle jag ju få träffa den lilla sessan Maja som jag har längtat efter henne. Hon om någon gör att mina batterier laddas om. Hon är bara för söt de lilla hjärtat.

Puss puss

söndag 24 april 2011

Planka

Igår hade jag en väldigt trevlig dag, först var jag på stan med Birgitta och shoppade och sen fick jag åka med henne ut till Frostis till Anna och Jörgen och bara sitta och slappa i solen för att sen gå in och förbereda middagen. Plankstek och det har jag aldrig ätit tidigare och det var sååå smarrigt.

Efter middagen gick vi ute en väldigt skön promenad eftersom vädret fortfarande var underbart.

Maja nattades och Anna Jörgen Micke och jag spelade plump. Jag säger det igen, det är för pensionärer men vi kanske håller på närma oss sakta men säkert.

Sen skulle jag åka hem med Micke trodde jag men det blev med Jörgen. Blev ledsen när jag och Micke kramades. Saknar honom som bara den.

Puss puss

torsdag 21 april 2011

nybakta bullar

Igår var jag till Mia och fick världens godaste hemmagjorda nybakta bullar och hallongrottor. Hon är bara för underbart pysslig. Sen satt vi och snackade lite och såg på tv. Var hundra år sedan jag träffade henne känns det som. Måste styra upp att ses oftare, har hur mycket tid som helst men ändå har jag inte tid att träffa mina vänner. Lånade en bok av henne också. Det lilla påskägget med godis som jag gav till henne uppskattades verkligen, att en liten sak kan göra en så glad. Kanske är tanken hon tänker på.

Köpte godis för att kunna fylla påskäggen som jag har här hemma och har man riktigt tur kanske påskharen hittar hem till just dig.

pratade en massa om magarna nu när det handlar om parasiten i vattnet. Jag börjar må illa direkt jag tänker på det, men jag hoppas att jag slipper drabbas av den. Gjorde bort mig när jag skulle borsta tänderna så det var bara att börja om och göra rätt. Somnade som en klubbad i sängen efter att jag duschat och varvat ner en liten,liten stund.

Puss puss

tisdag 19 april 2011

en tisdagkväll

Har suttit ute på rasten och njutit av solens strålar. Sen fick jag oväntat besök av SmurF och det var väldigt trevligt att det var någon som bara spontant tittade förbi mitt arbete. Jag har fått lite fler fräknar på min näsa och på mina kinder och jag känner mig fräschare.

Har sen jag kom hem från jobbet lagat mat och passat på att koka vatten och bunkra upp så jag har i kylen och inte ska behöva koka till varje tillfälle som jag ska använda vatten till. Det är klart att det dyker upp en massa frågor som jag undrar över, men de kommer säkert att lösa sig med tiden. Just nu vet jag inte så mycket.

Känner mig lite trött nu så jag ska ta och duscha och sen ska jag krypa till sängs och sussa som den prinsessa som jag är. Drömma mig bort och bara leva livet.

Nu kan jag snart räkna ner dagarna till det händer något skojsigt.

Puss puss

söndag 17 april 2011

Lördag

En heldag tillsammans med Anna och Maja. Jag var ner till stan och gjorde lite ärenden innan jag tog min cykel och cyklade till Frostkåge. Det tog inte alls så lång tid som jag trodde att det skulle göra. Det tar ungefär lika lång tid att cykla till Frostkåge som det gör när jag har cyklat ut till Bovikenbadet. Om jag inte hade haft bara en växel hade det ju gått mycket bättre än vad det gjorde.

Till middag blev det tacos och kan man någongång bli less på den maträtten, svar NEJ!!!

När vi hade ätit mat så badade Maja och hon gick och la sig att sova.

Anna Jörgen och jag dippade grönsaker och såg lite på tv och surrade desto mer. Fick åka bil med Jörgen hem istället för att cykla i mörker, jag trodde inte att det skulle vara några problem men jag ångrade mig när jag satt i bilen och insåg hur mörkt det var. Sen frågade jögge om jag skulle ha cyklat hem i detta mörker och det hade jag nog inte vågat.

Puss puss

lördag 16 april 2011

Ändrad

Gjorde lite påskfint här på bloggen och jag blev jättenöjd med bakgrunden som jag valde att använda. Att förändra lite på bakgrunden gör så himla mycket.


Nu är det dags för mig att göra mig klar för att dra till stan och sedan iväg på mitt äventyr som jag ska på på. Undra om jag kommer att komma fram och som alla på mitt jobb så ska jag akta mig för alla busar. Jag ska försöka att göra det men sen hur det slutar kan jag ju inte svara på. Men jag är rädd om mig.

Puss puss

Påskharen

Drabbades av paniken igår när mamma hade skickat ett sms där det stod att påskharen hade varit på besök, men att han saknade mitt ägg. Jag vände upp och ner på förrådet och även alla skåp i köket vilket resulterade i att jag slog sönder kannan till min kaffebryggare. Men efter att mamma hade letat lite nogrannare hemma bland hennes 14 olika ägg så hade hon hittat mitt. För en gång skull var det inte jag som var den som var slarvig. Det kändes så himla skönt för en gång skull. Jag började fundera på det kanske är dags för mig att städa lite i förrådet. Men det blir nog inte i helgen. Gjorde så att jag röjde upp i mina lådor i köket i stället där det bara väller ut papper.


Måste nog en tur ner till stan idag också för att se om det finns något som jag behöver köpa. Jag har ju köpt en bikini, men jag behöver en till eftersom jag har slängt en massa. En prickig kanske följer med mig hem om den passar, har bara sett den hängandes på galge och då är det ju svårt att bestämma hur den är på.

Lite påskiga dukar kanske inte heller skulle sitta så fel

Puss puss

torsdag 14 april 2011

Torsdag

Idag har jag varit på Mr Greek tillsammans med min mamma pappa och lillebror och ätit middag tillsammans. Min lillebror önskade sig inget i present utan han ville hellre att vi i familjen skulle gå ut och äta middag. Vilket klokt val av honom.

Gick en sväng på stan för att göra lite ärenden och bara titta lite på kläder. Jag kom hem med Betakaroten tabletter.

Jag har hunnit med att dammtorka, dammsuga och sist men inte minst ska jag ta tag i att torka golven. Sen är min städning för helgen gjord. Då kan jag med gott samvete sitta ute i solen och bara ta igen mig utan att känna att jag har städningen hängandes över mig.

Arbetar länge i morgon så då kan det vara skönt att bara komma hem och äta och känna att jag bara får vara.

Helgens planer är inte spikade än, men en dag blir det häng med Maja och Anna vet jag. Men vilken av dagarna det vet jag inte ännu.

Puss puss

En vanlig torsdag

Igår var jag och Frida och tränande i gymmet efter jag varit klart på min utbildning. Vi hann med att surra en massa och även hade jag en massa skrattattacker då hon skulle visa några övningar som jag skulle göra.

Efter vi hade duschat och var klara gick vi till Ica och köpte oss varsin sallad och satte oss vid älven och åt. Det var så soligt när vi gick iväg mot Ica, men när vi kom tillbaka hade solen gått i moln. Innan vi hade ätit klart så hurvades vi och frös så det blev inte att vi satt så länge och pratade.

Men ett trevligt avslut på en trevlig dag med gott sällskap.


Puss puss

söndag 10 april 2011

Lördagen

I går hann jag med att göra mycket, det gäller att vara effektiv när helgerna är. Jag steg upp och satte igång med att tvätta och samtidigt som jag sprang trapprejs så dammtorkade jag och dammsugade hela lägenheten. I hallen blev jag tvungen att ta fram och skura eftersom det följer med in både grus och vatten och det bildas fula glosor i grått när vattnet runnit av skorna. När jag lika höll på att moppa och skura i hallen svischade jag även hela lägenheten också.

Sen hade jag bara tänkt att jag skulle chilla och vara, men jag insåg att jag inga strumpbyxor hade till dopet som är. Så jag traskade ner på stan för att köpa ett par strumpisar som jag tidigare hade sett och tycker är fina. Men då var det ju ett problem skulle jag ha grå eller svarta strumpbyxor, så för säkerhets skull köpte jag båda och sen får jag väl lämna tillbaka dom som jag inte kommer att använda.

Jag gick förbi Team Sportia på väg hem för att köpa sånna där galler som jag har bak på mitt däck på cykeln. Mamma ringde då jag var på stan men jag hann inte svara så jag skickade ett sms till henne och undrade vad hon ville. Hon undrade om jag ville komma hem och äta middag. Så när jag gjort alla ärenden gick jag hem med påsen med strumpbyxorna och tog en väldigt härlig promenad till Sunnanå.

Min cykel har hela vintern varit förvarad hos mamma och pappa. Men nu kände jag att alla vägar är ju i princip bara varför ska jag gå då när det går hur fort som helst att cykla från A till B. Pappa var så snäll och servade den och gjorde den körduglig. Det tackar jag för, han är så duktig på de.

Efter jag hade ätit middag tillsammans med mamma pappa och lillebror tog jag cykeln och for till Evve. Men där kunde jag inte stanna så länge för att jag blev tokallergisk och det var verkligen längesedan som jag blev så här dålig.

Satte mig vid datorn en stund innan jag gick förbi duschen och sen gick och la mig.

Puss puss

lördag 9 april 2011

Sovmorgon vad är det?

Jag som skulle ha sovmorgon, hur gick det, dåligt. Men motför att stiga upp kring halv fem eller vid 6 tiden så är det ju sovmorgon. Sen jag har stigit upp har jag hunnit med en massa. Jag har tvättat, dammsugit, torkat golv, dammtorkat och tagit ut lite vinterkläder i förrådet och likaså mina skidor.

Okej att jag inte har åkt så mycket skidor denna säsong men nu har jag ett par så att jag kan haka på mina kompisar när de frågar om jag vill följa med på en skidtur i spåret. Sen är det ju väldigt mysigt att sedan fika ute också. Att vara ute i skog och mark det är så avslappnande och skönt, att bara få känna av lugnet och stillsamheten.

Har städat bland mina blogginlägg och även gjort vårfint. De som jag kände att det var värt att ha kvar dom sparade jag de andra har jag sparat ner på mitt usb-minne. Jag hade tänkt att jag skulle ändra i worddokumentet som jag har sparat dom i. Men eftersom mitt word inte fungerar blir det lite svårt.

Blir att be på mina bara knän när jag är hos Evve att jag får låna hennes dator, tror inte att det kommer att vara ett problem.

Puss puss

fredag 8 april 2011

Mina fina blommor


Min otroligt fina bukett med tulpaner som jag hoppas kommer att leva väldigt länge så att jag kan njuta av att titta på dom. Färgerna gör att jag känner mig glad och lycklig och gör att jag förstår att våren har kommit och att sen kommer sommaren. P.S Jonas du kan vara lugn denna vecka har jag inte hunnit med någon städning. Puss puss

Jag är så glad

Jag satt för att jag skulle fixa till lite med word, men jag verkar inte ha något word. Vad deppad jag blir.

Sen när jag slutade idag var jag in på stan för att fixa klart med doppresenterna så det känns bra att det är gjort nu.

Ikväll blir det att träffa några av mina jobbarkompisar och äta middag tillsammans, ett väldigt bra initiativ.

Tills dess kommer jag bara att glänsa omkring här hemma och titta på mina fina tulpaner som jag har. Fick en bukett av Camilla och otroligt fina vaxblommor. Jag hade bara någon dag tidigare köpt 2 buketter med tulpaner till mig själv. Så nu är det tämligen fullt i min stora tulpanvas.

Puss puss

torsdag 7 april 2011

tjejkväll

Nu kommer jag att sluta att blogga på ett tag, för jag känner att jag skriver och skriver men det är ingen som kommenterar här.

I alla fall kommer fina Camilla hit i kväll och vi ska äta middag tillsammans och sen ska vi nog surra och se lite på hockeyn.Vad denna vecka sprang iväg alltså.

Har varit och snackat av mig lite idag och det gick hur bra som helst,får se när nästa gång blir om jag behöver att träffa henne.

Puss

onsdag 6 april 2011

Trevligt sällskap

Efter en lång dag viker jag nu in årorna och ska sova. Det har varit en bra dag med gott sällskap här hemma. Jag och Evelina har suttit och surrat och fikat lite. Måste bli fler gånger som vi ses,nu bor vi ju inte alls långt från varandra.

Puss puss

söndag 3 april 2011

En utedag

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag tillsammans med Anna, Jörgen och Maja+ släktingar till dom. Vi har varit ute i princip hela dagen och njutit av det fina vädret. Det som var lite synd var att solen inte ville titta fram för då hade det varit en kanonbra och fin dag. Men det kommer väl andra dagar nu framöver som de kommer att vara soligt och fint ute.

Känns skönt att jag vet att jag kan ta igen mig och bara vara nu resten av kvällen. De sista vi gjorde tillsammans var att äta middag på frasses för att slippa en massa disk och funderingar kring middagen.

Funderingar går till min kompis som ska till Umeå på undersökningar och jag tänker på dig ska du veta och hoppas att det ska gå bra.

Tror att jag är tillbaka i en svacka just nu men jag försöker så gott jag kan att ta mig upp från botten även om det inte är det lättaste. Känslorna kommer och går hela tiden vilket jag kan tycka är väldigt jobbigt, men jag försöker att bearbeta på bästa sätt. Inte alltid lätt att veta om jag gör rätt. Men jag hoppas att jag gör det.

Tack ännu en gång mina vänner för att ni finns vid min sida under denna jobbiga period som jag går igenom just nu. Det är väldigt uppskattat att ni bryr er om mig. Ni vet vilka ni är så jag behöver inte rada upp er en efter en.'

Sen skulle jag bli väldigt lycklig om ni som läser min blogg kan kommentera, för det har varit lite glest med kommentarer den senaste tiden.

Puss puss

lördag 2 april 2011

Grattis

Har haft en underbart trevlig afton/kväll tillsammans med familjen Lindergren och andra gäster. Vilken god buffé med mycket att välja på och som avslutning hemmagjord tårta och kaffe. Sen fortsatte vi att surra vidare ett väldigt bra tag. Detta är vi väldigt duktiga på. Jag är oerhört glad över att Lotta frågade om jag inte skulle komma bara en stund för att göra något annat och skingra mina tankar lite. För hem till henne var jag välkommen hur jag än mår. Vi damer snackade en massa och även herrarna, synd bara att det går så långt mellan gångerna.

Nu ska jag ta och släcka ner och sova för i morgon är en annan dag och vad som händer då återstår att se.

Puss puss

Sovmorgon

Vaknade när klockan va kvart över sju, men då sprang jag bara upp på toaletten för att sedan somna om en liten stund trodde jag. Väckaren ringde när klockan var 9och jag trodde bara jag sovit i en kvart eller nått.

Idag väntar en dag hemma hos Lotta och Tony för att fira att Lotta fyller tant (läs 30)Har så tur att jag får åka med Camilla och Jonas. Dock vet jag inte vilken tid det kommer att bli.

Vek nu på morgonkvisten ihop tvätten som hade torkat på min tvättställning, varje gång då jag ska tvätta hoppas jag kommer att vara lika lite tvätt som det var idag och lätt gick det att vika ihop den också.

Har suttit och tittat en massa på Lagerhaus hemsida och hittade detta som jag vill ha:










Puss Puss

Tjejkväll och tjejsnack

Hemma efter en helt underbar kväll tillsammans med Sara. Vi hann med en massa tjejsnack och även tömma en flaska vin och en skål med vindruvor. Synd bara att det blir så sällan som vi träffas. Måste bli skärpning på den fronten.

Tur att jag inte hade med mig en flaska rödtjut för det dricker hon inte. Duktigt av mig som kom ihåg att fråga henne. Men om jag kommer att minnas det till nästa gång som vi ska ses det är ju frågan.

Nu är det sängen som väntar och jag tänker ta sovmorgon i morgon så det så. Minst till klockan 9, och de ni är länge för att vara morgonpigga och allerta jag.

Puss puss