onsdag 29 juni 2011

Ny dag

En ny dag och nya möjligheter sitter jag nu på jobbet och ska snart påbörja mitt pass. Jag öppnar idag och jag känner mig full av energi efter att ha sovit sisådär. Solen skiner och fåglarana kvittrar och temperaturen ligger på 28 grader (i solen) så det kommer nog att bli en kanondag även idag. Får hålla tummarna för i kväll är det ju drakrodden som jag tänkte att jag tillsammans med Maja och Anna skulle se. Får se hur det blir om vi äter på området också eller om vi sparar det till i helgen då jag och hon ska in en dag tillsammans. Jag vaknade dock och hade lite ont i min hals, men en sommarförkylning ska jag väl alltid ha. Jordgubbar och grädde i stora lass kommer det att bli i sommar, jag tror redan nu att jag har smällt i mig saäkert 8 kartonger, men vad gör det för nyttigt har jag hört att det är också. Vägde mig här om dagen och nu har jag till min stora fasa gått upp 2 kilo, men jag hoppas att jag kommer att gå ner dem igen, för jag trivdes så bra med min nya vikt. Är kanske bara en svacka eller så är det helt enkelt så att jag är på väg upp ur min svacka och att jag mår mycket bättre.

Puss puss

söndag 26 juni 2011

Cykeltur mot känt mål

Jag har nu länge suttit och funderat och tagit mitt förnuft tillfånga. Jag kommer att sluta vara på Facebook för det är det enda som jag har suttit och nött när jag ingenting annat har haft att göra. Därför har jag under en obestämd tid beslutat mig för att inte vara där. Jag får helt enkelt se hur länge jag kommer att klara mig utan ansiktsboken. Jag har ju tidigare klarat av att inte var där och kolla, men då var jag och M fortfarande tillsammans och vi hade en massa annat som vi gjorde så då glömde jag som bort att jag inte var där. Men har jag bestämt mig för något kan jag vara grymt envis och det ska jag visa er att jag kan vara även denna gång.

Nej nu ska jag piffa till mig lite innan jag ska på mig glajjerna och påbörja min cykeltur mot mer kända mål som Frostkåge. Vad skönt att solen skiner och det ser ut att vara jättehärligt ute. Jag har ännu inte varit ut och känt hur det känns, så jag får väl en smärre chock när jag sticker ut nästippen. Men det är smällar som jag får ta då :) Ska mysa i solen och pussa på Majagumman en massa!

Nu var det längesedan som jag träffade henne och jag känner att jag behöver hennes energi för att jag ska fortsätta att klättra och bli ännu starkare. Helt ofattbart vad den här lilla människan kan ge mig.

Puss puss

lördag 25 juni 2011

Midsommaraftonen

Hade en underbart trevlig midsommar tillsammans med de som uppskattar min närvaro. Jag fick åka med Henke dit och hem hade jag turen att få åka med Anette och Lars. Jag hade en back-up plan att lillebror skulle komma och hämta oss men skulle de lix till stan så gick det ju super att åka med dom. Vi åt god mat tillsammans sen spelade vi lite krocket, men vi var alldeles för många som var med och banan var till en början alldeles för lång så Frida bestämde att vi skulle göra den kortare och stubinen på alla deltagare blev också kortare och kortare på grund av alla miljoner mygg som fanns ute.

Jag har varit usel på att skriva i bloggen och jag försöker att bli bättre på det, men när sommaren kommer och det finns så himla mycket annat att göra så prioriterar jag självklart det framför att sitta och blogga en massa. Under semestern kanske det kan bli fler inlägg för då gör jag även mer saker.

Puss puss

onsdag 15 juni 2011

Tack allihopa!

Det har varit dåligt med uppdateringar den sista tiden men jag ska försöka bättre mig nu under sommaren. Den senaste tiden har jag gått och funderat lite hit och dit vad det är som gör livet värt.

Självklart har jag kommit fram till att det finns en hel uppsjö med saker som faktiskt gör det värt att leva fast man vissa gånger i livet bara känner att man(läs jag) vill gå under jorden eller något annat. Jag tackar alla mina undebara vänner för att ni finns och att jag har en oerhört snäll och omtänksam familj som bara vill mitt bästa. Energi och mina batterier laddar jag tillsammans med ingen annan än "min lilla" gulliga Maja. Jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för tant Denise och att jag älskar dig så himla mycket. Om jag inte hade haft dig när jag har känt att det har varit svårt så vet jag inte vad jag hade gjort. Tack för ditt underbara stöd och dina fina leenden som du ger mig.

Puss puss