fredag 29 juli 2011

Min dag i all korthet

Efter en underbar dag i stan med Rebecca så vilade jag en stund och sen åkte jag till mamma och pappa för att äta middag. Hem och piffa till mej det sista och nu snart fara iväg på äventyr tillsammans med Evve.

Puss puss

torsdag 28 juli 2011

Skatan

Hemma efter en dag i ett soligt skatan tillsammans med Anna och Maja. Annas mamma kom sen också och gjorde oss sällskap en liten stund. Sen sitter vi och snackar jag och Anna och ett glatt ansikte kommer gåendes från vattnet, ingen mindre än E. Jag blir så glad över att se henne och vi säger åt henne att komma tillbaka och ha med sig storasyster och vem kommer om inte S och hon hade inte med sig lillasyster.

Nu sitter jag här hemma och pustar ut och tvättar lite kläder,trött som en jag vet inte vad. Tror det blir en väldigt tidig kväll med tanke på att jag har inte sovit så mycket alls i natt. Får ta igen min sömn som jag har förlorat nu i natt. Sen blir det nog att duscha och om jag orkar ska jag masa mig och köpa en glass.

Gårdagskvällen var förövrigt väldigt trevlig.


Puss puss

onsdag 27 juli 2011

Sjöbosand

En dag till till ända som jag har varit på stranden. Har varit så underbart och vi vågade oss på att prova ännu en strand till. Nu har vi varit till Sjöbotten och vi badade typ 1899 gånger, det var så varmt i vattnet att det gick inte motstå frestelsen.

Nu är det dags att göra sig klar för att ha partaj jag och Rebecca och det kanske kommer någon fler också. Det återstår att se hur det blir med det.

Puss Puss

En tisdag med bio

Hade en lugn dag på förmiddagen och på eftermiddagen gick jag och mamma en sväng på stan för att kolla in en bikini som jag vill ha. Hon tyckte att den var superfin så jag kommer idag att åka och köpa den. Jag har ju trots allt gjort mig av med en massa bikinisar så då har jag ju lov att köpa nytt. Hittade även 2 klänningar varav en av dem jag köpte, den andra kommer jag att åka ner och köpa efter dagens äventyr.

På kvällen bjöd jag hit Rebecca på kaffe och en cupcake, frostingen blev inte alls som jag hade tänkt mig att den skulle bli. Gästen tyckte att den var god och det är ju huvudsaken. Vi satt och surrade och helt plötsligt var klockan så mycket att det var dags att bege sig mot bion, för vi skulle se Brides maids. Den filmen rekommenderar jag verkligen. Satt och skrattade så att tårarna bara sprutade, helt klart varenda krona av priset på biljetten.

Köpte nya nagellack från depend här om dagen och ena var så dåligt och det blev bara klumpar, tror ni att jag var smart nog att ta kvittot? Svar nej, men jag hoppas att det kommer att bli bättre.

Puss Puss

tisdag 26 juli 2011

Boviken vs Skatan (Östanbäck)

Igår hade jag en väldigt trevlig dag tillsammans med världens bästa Rebecca.Vi åkte först till Boviken och havet men där mulnade det väldigt fort på, så vi var tvungna att åka därifrån. För hur kul är det när det stormar en massa och sanden viner i håret. Inte alls så kul med andra ord. De otäcka molnen svepte förbi och inget regn kom som vi först trodde att det skulle göra.

Vi satt och diskuterade hur vi skulle göra och var vi skulle åka. Vi var eniga om att det inte alls skulle bli någon mer sol. Jag försökte att kolla hur det såg ut mot Skatan (läs Östanbäck) och där var jag säker på att solen skulle vara. Mot Sjöbotten hållet verkade de som att det skulle vara dåligt väder.

Det blev hur bra som helst dit vi kom, alldelles själva på hela stranden. Att ingen annan än vi vågade oss till stranden. Men när vi hade varit där en stund var det faktiskt några fler som var tappra nog som vi och vågade sig dit. Jag tyckte förstås att det var för kallt för att bada, men Rebecca hon trotsade vädret och badade.

Annars en väldigt lugn kväll, var förbi mamma och pappa tvärt innan det var dags att åka hem och duscha bort all sand som fortfarande fanns kvar på kroppen efter dagens äventyr.

Puss Puss

söndag 24 juli 2011

Tvättar

Idag har jag bara tvättat städat och inte gjort ett nyttigt handtag. vaknade kring nio första gången och gick upp på toa och sen la jag mig en stund till. Ögonen var tunga som bly och jag sov till klockan blev 11. Sen insåg jag allvaret att jag hade sovit bort hela/halva dagen.

Steg upp och tänkte att detta måste vi ju göra nått åt att det inte är solarväder. Tittade ner i min tvättkorg och inser att det var mycket tvätt och börjar beta av tvättandet. Efter 3 maskiner är allt rent och det hänger lite här inne på tork. Jag känner doften av icas sommarfrisk sköljmedel. Det luktar såååå enormt gott. Jag som i flera flera år hade comforts lila och tyckte att det luktade så gott, bytte då till softlans aroma theraphy den lila och sen blev jag även less den. Jag tror jag använt mig av icas nu i nått år. Kanske är dags att jag byter igen då. Fast jag tycker den doftar som lagom den jag har så det får förbli den. Jag har inte en enda gång denna sommar hängt ut mina kläder på torkning, detta kanske beror på att jag är så allergisk nu för tiden gällande allt pollen. så därför vill jag inte utsätta mig för att få en allergisk reaktion.

Nu i kväll tror jag att jag ska bara vara inne och mysa i soffan eller om hittar på något annat att göra. Det återstår att se.

Puss Puss

Inte vilken lördag som helst

Igår hade jag en väldigt trevlig dag. Jag var med S och E till Byske och gick på marknaden, sen så har jag varit till Skatan med dem och badat. För första gången i år har jag badat i havet, och det var inte alls varmt. Men nu har jag ialla fall badat. Jag hade det toppen tillsammans med tjejerna och jag hoppas att vi ses fler gånger.

Sen på kvällen var jag och Sara ner på Trästocksfestivalen och lyssnade till Lisa Miskovsky och Movits och Tove Styrke. Det hann börja regna så vi gick hem och hämtade paraply och lite regnkläder. Sara åt en langos och jag åt en oxfilerulle, men den var inte lika god som jag minns den. Langos det har alltid legat mig varmt och hjärtat och det kommer det nog att fortsätta att göra. Rebecca har dessutom köpt en fritös så jag hoppas att jag någongång ska få bli bjuden på hemmagjorda i stället för de är säkert tusen gånger godare.

Så gårdagen levererade väldigt mycket som var roligt och den dagen kommer jag att minnas som något speciellt.

Puss puss

torsdag 21 juli 2011

En vanlig torsdag

Lägger ner mitt skrivande ett tag eftersom att det är ingen som kommenterar och sen kanske jag är världens tråkigaste människa som har semester och njuter av vad livet har att ge mig. Jag blir så glad när strålarna av solen träffar mig och ger mig oerhört med energi alltså. Fortsätter med att sola och umgås med dem som betyder mycket för mig och även accepterar mig trots att jag också har mina fel och brister. Sen återkommer jag när jag känner att jag har något som jag vill dela med mig till alla mina läsare.

Sen ska jag bli sååå mycket duktigare på att vara och träna, för det ger mig också energi. Känns bra att det finns saker som kan ge mig det när motgångarna kan vara många ibland. Tack alla som stöttar mig, ni vet vilka ni är så jag rabblar inga namn. Ingen nämnd och ingen glömd.


Puss Puss

tisdag 19 juli 2011

Fin dikt

Ett hjärta kan slå, ett hjärta kan brista.
En vän kan man ha, en vän kan man mista.
Men i mitt hjärta finns du gömd, för en som du blir aldrig glömd.


Ju mer jag läser denna dikt, desto bättre tycker jag att den blir. Jag blir helt kär i den, och sen att en jobbarkompis tänkte på mig och skickade den betyder den jättemycket. Hon är en helt underbar människa som bryr sig om mig.

Puss puss

måndag 18 juli 2011

Gagsmark

Nu har jag haft så oerhört mycket annat att göra så att jag har glömt bort att hinna med att blogga. Men jag ska göra ett försök på att bli lite bättre på det. Som sagt så har jag för ett tag bestämt mig för att inte vara inne på facebook och läsa en massa utan denna sommar har jag tänkt att jag ska vara ute tillsammans med mina vänner och familj på olika äventyr.

Men i helgen har jag varit tillsammans med min underbart fina Frida som numer bor i Göteborg. Alldelles för sällan som vi ses, men jag hoppas att det kommer bli ändring på det. Vi var i alla fall i hennes stuga i Gagsmark och solade och badade en massa. Det som vara lite synd var att jag har haft det jättejobbigt med alla hundar som har varit runt mig. Jag trodde verkligen INTE att jag var allergisk mot dessa små krabater men tydligen så är jag det. Kan vara bra att veta för framtiden.

Puss Puss

torsdag 14 juli 2011

Till dig

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll tillsammans med världens bästa Rebecca. Hon är verkligen en sann vän som jag kan lita på. Jag är glad att jag har fått chansen att lära känna henne. Vi har så otroligt kul tillsammans och jag glömmer bort hur jag ibland kan må när jag är tillsammans med henne.

Innan vi skiljdes åt igår så bestämde vi oss för att vi ska bli bättre på att höra av oss så vi kan fara till stranden, dricka vin tillsammans, åka och bada eller bara surra. I hennes närvaro känner jag att jag kan vara mig själv och att hon accepterar mig för den jag är. Att kunna ringa och bara prata vilken tid på dygnet när livet känns tungt känns också bra att veta att jag kan göra med henne. Hon ställer upp för mig och finns där i vått och torrt. Hon är en av mina pärlor helt enkelt som jag har nära hjärtat.

Fler sånna vänner önskar jag att jag hade. Dessutom de som bryr sig om mig och vill mig väl. Kanske är dags att ta sig en tankeläsare vilka som verkligen är en riktig kompis/vän.

"Vänner är som diamanter sällsynta och dyrbara"

Puss puss

måndag 11 juli 2011

första doppet

Igår tog jag sommarens första dopp ute, för jag antar att i poolen hos Anna och Jörgen inte räknas. Det var hur varmt som helst att bada alltså. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer kallt än vad det var. Efter vi hade badat åkte vi iväg och åt en glass på Ainas. mycket surr blev det i bilen hem, men jag blev så glad över diskussionerna som vi hade och att jag hade faktiskt lite rätt i mina saker som jag sa.

Jag är trots allt en väldigt bra människa,och detta kommer att bli bra. Tro mig!

Puss puss

måndag 4 juli 2011

Söndag

Igår hade jag en väldigt bra eftermiddag tillsammans med Evve. Vi gick ner till Kyrkholmen och sen åt vi middag tillsammans. Tacos tackar jag aldrig nej till. Vi satt ute i det fina men blåsiga vädret. Sen efter middagen la vi oss i gräset och bara slappade och pratade en massa. Fanns endel att avhandla eftersom att det var ett tag sedan sen vi sågs och hördes för den delen. Jag kände att jag bara bubblade och hade mycket som jag behövde lätta från hjärtat. Tack för den hjälpen och den stora stenen som släppte lite.

När det blev allt för kallt att ligga ute i gräset begav vi oss upp till hennes lägenhet för att äta efterrätten och vad passar inte bättre än lite jordgubbar och grädde. Som jag äter nu kommer jag att gå upp alla mina kilon som jag har tappat, och det vill jag verkligen inte göra. Jag vill väga som jag väger nu och jag är väldigt nöjd med att se ut som jag gör nu.

Sen följde Evve med mig hem för att hon var tvungen att hämta sin cykel och lite annat som hon hade lämnat här hos mig och vi gick på vägen hem genom stan och nu snart ser det ut som det gjorde innan festivalen. Stängsel är nertaget och det är lättare att ta sig fram.

Puss puss

lördag 2 juli 2011

Lördagsmorgonen

En lördagsmorgon och jag har sovit väldigt länge för att vara jag. På helgerna brukar jag ha en tendens att vakna klockan halv sju när jag verkligen har möjlighet att sova länge. Kändes skönt att bara ligga i sängen och filosofera innan jag bestämde mig för att gå upp. Min mage mådde inte alls bra så det var bara att stiga upp och gå på toaletten. Den bullrade och hade sig. Åt ju grillat och det tål den ju inte så det kan ju bero på det.

Men vad kommer att hända idag tro? Jo jag hade tänkt att jag ska tvätta och sen när ica öppnar ska jag ta mig en tur dit och köpa hem lite saker, toapapper och hushållspapper kan vara bra att ha och även sköljmedel. Vill inte vara utan något av dessa tre saker. Sen tror jag att jag ska försöka att tvätta lite kläder, har nog bara 3 maskiner som jag skulle behöva tvätta. Men det går ju hur fort som helst att göra det. Jag har ju en snabb tvättmaskin i min tvättstuga.

Vädret verkar ju inte vara så bra så att det går sola. Så jag får allt sysselsätta mig med annat då. Som att tvätta och städa lite i min städskrubb. Det var en massa bråte och jag fattar inte varför jag har kvar allt. Så det känns hur bra som helst att det är dåligt väder så att det blir att städa lägenheten för den ser ut som hej kom och hjälp mig när vädret är bra. Jag hoppas att jag inte är ensam om att ha det så. Vet ju aldrig igen när det är sol och fint. Jag tror att Skatan i Östanbäck börjar sakna mig som besökare. Jag kommer att ligga där pall när jag är ledig i sommar om vädret tillåter och jag inte har annat inplanerat.

Igår kväll skrev jag faktiskt ner saker som jag vill hinna med under min semester, får se hur jag kommer att hålla det också. Jag är väldigt stolt över min bedrift igår, att skriva ner allt som ska göra att jag kommer att må bättre.

Puss puss

fredag 1 juli 2011

Det kommer bara fler och fler moln

Jag som verkligen trodde att solen skulle fortsätta att lysa när jag hade slutat. hann i alla fall med att somna en stund ute i solen men vaknade av att det var molnigt och trist. Det var bara att kliva upp och bege sig in, lite synd jag som trodde att detta väder skulle vara här för att stanna. Behöver solens alla strålar som jag bara kan få på mig. Vill ju underhålla den bränna som jag har lyckats få nu när jag varit utomlands.

Annars är det lite som ska göras nu i helgen då jag är ledig. Det är att fira min farbror som har fyllt 50 år ,sen är det stadsfesten och då vill jag som sagt hinna med att träffa vänner och umgås.

Jordgubbar i mängder tror jag att det kommer att bli denna sommar, men så är det väl alltid när sommaren är här. Det är en så pass kort tid så det är ju bra för annars finns risken för att jag skulle kunna äta ihjäl mig.

Puss puss

Fredag vilken jättebra dag

En till dag denna vecka som jag börjar tidigt. Men jag klagar inte när det är så fint väder att jag kan åka hem och lägga mig i min solstol och bara njuta av den bra musiken som dunkar i öronen. Sen behöver min bränna underhållas lite.

Annars är det bara 2 veckor till dess att jag får semester i 3 veckor. SEr framemot en massa strandhäng, sol bad, träffa vänner och bekanta och hinna med allt annat också som hör till sommaren.

Resorb är bra saker att använda nu när det är sommar, jag som har lust att få ont i huvudet väldigt ofta under sommarhalvåret. Dock tycker jag att jag lyckats dricka rätt mycket vatten, så försöker jag komplettera med detta. En bra vän att ha under sommaren alltså.

Puss Puss