tisdag 26 juli 2011

Boviken vs Skatan (Östanbäck)

Igår hade jag en väldigt trevlig dag tillsammans med världens bästa Rebecca.Vi åkte först till Boviken och havet men där mulnade det väldigt fort på, så vi var tvungna att åka därifrån. För hur kul är det när det stormar en massa och sanden viner i håret. Inte alls så kul med andra ord. De otäcka molnen svepte förbi och inget regn kom som vi först trodde att det skulle göra.

Vi satt och diskuterade hur vi skulle göra och var vi skulle åka. Vi var eniga om att det inte alls skulle bli någon mer sol. Jag försökte att kolla hur det såg ut mot Skatan (läs Östanbäck) och där var jag säker på att solen skulle vara. Mot Sjöbotten hållet verkade de som att det skulle vara dåligt väder.

Det blev hur bra som helst dit vi kom, alldelles själva på hela stranden. Att ingen annan än vi vågade oss till stranden. Men när vi hade varit där en stund var det faktiskt några fler som var tappra nog som vi och vågade sig dit. Jag tyckte förstås att det var för kallt för att bada, men Rebecca hon trotsade vädret och badade.

Annars en väldigt lugn kväll, var förbi mamma och pappa tvärt innan det var dags att åka hem och duscha bort all sand som fortfarande fanns kvar på kroppen efter dagens äventyr.

Puss Puss

Inga kommentarer: